Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Els Moters de Lloret, juntament amb la Penya Ciclista, portaran la Flama del Canigó al municipi el dissabte 23 de juny, per la revetlla de Sant Joan

Els Moters de Lloret, juntament amb la Penya Ciclista, portaran la Flama del Canigó al municipi el dissabte 23 de juny, per la revetlla de Sant Joan

Com a novetat, la Penya Ciclista de Lloret va a buscar la Flama als Pirineus, i es farà una foguera a la platja amb la Flama del Canigó
22-06-2018


S’apropa la nit més curta i el dia més llarg de l’any i a Lloret ho celebrem amb l’arribada de la Flama del Canigó. Any rere any, la Flama s’encén al cim del Canigó, s’escampa arreu dels Països Catalans i arriba a Lloret el dia 23 de juny per encendre les foguereres de Sant Joan.

Com a novetat, la Penya Ciclista de Lloret de Mar anirà a buscar la Flama al Pirineu i l’entraran al municipi juntament amb els Moters de Lloret. A més a més, es farà una foguera a la platja amb la Flama del Canigó. L’agenda prevista és la següent:

A les 18 h, concentració de moters a la plaça de la Vila, i, mitja hora més tard, s’iniciarà el recorregut de les motos per anar fins al passeig de Cúllar.

A les 19 h, concentració de moters i ciclistes al passeig de Cúllar.

A les 19.30 h, sortida de la Flama del Canigó, prèviament recollida per ciclistes de Lloret al Pirineu, des del passeig de Cúllar per anar cap a la plaça de la Vila amb l’acompanyament del Club Penya Ciclista de Lloret i dels Moters de Lloret.

A les 20 h, arribada a la plaça de la Vila, lectura del manifest i encesa de la foguera a la platja. Se servirà coca i cava per tothom.

A les 22 h, audició de sardanes a la plaça de la Vila, amb la Cobla Mediterrània.

Organitza l’Ajuntament de Lloret de Mar. Hi col·labora Moters de Lloret, i el Club Penya Ciclista de Lloret de Mar.