Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Els Gossos, una producció de la Sala Trono i el Festival Grec obre demà temporada al Teatre de Lloret

Els Gossos, una producció de la Sala Trono i el Festival Grec obre demà temporada al Teatre de Lloret

Diumenge s’obre la temporada d’espectacles familiars amb Prometeu, d’Agrupación Señor Serrano, una proposta on els adults es queden a fora
07-10-2021


L’actriu Mercè Arànega torna al Teatre de Lloret demà divendres 8 d’octubre amb l’espectacle Els Gossos. És, a més, l’espectacle que obre temporada de tardor 2021 al Teatre de Lloret. 

Sinopsi:

El dia del seu quaranta aniversari, el Ramon té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la “suposadament” assentada vida familiar, malgrat els esforços del Ramon per mantenir la unió amb i entre els seus éssers estimats.

L’Albert, l’Emili i l’Alicia, confortablement acomodats en les seves pors, es veuran abocats a revisar certs plantejaments que convertiran la seva plàcida llar en un camp de batalla, mentre el Ramon, es descobreix capaç de la seva major heroïcitat: atrevir-se a mirar des de la consciència. 

També el proper diumenge 10 d’octubre comença la temporada de teatre familiar i enguany ho fa amb el primer espectacle pensat per a infants de la companyia Agrupación Señor Serrano: Prometeu

Prometeu és el primer volum del Projecte Olympus, una sèrie teatral basada en una visió crítica i desenfadada dels mites grecs destinada a un públic infantil. L'objectiu és que puguin gaudir de l’espectacle amb autonomia sense la presència dels pares i mares a la sala. Una porta d’entrada per als més joves al món de la mitologia, on trobarem històries antigues revisades i connectades amb l’actualitat. 

El prestigiós col·lectiu Agrupación Señor Serrano s’endinsa per primera vegada en el món del teatre familiar de la mà dels mites grecs. Un nou públic i noves històries sense perdre la seva coneguda visió crítica i irònica del món. 

L’espectacle té la peculiaritat que s’adreça a nens i nenes entre 6 i 11 anys i entren sols a veure l’obra, els pares es queden fora. S'entregarà el dossier pedagògic als pares i mares perquè sàpiguen què han vist els infants.

És per aquest motiu que els pares tenen la oportunitat d’assistir a la “guarderia” de pares i mares mentre esperen els seus fills que surtin de l’espectacle. 

Les entrades per aquests dos espectacles i tota la programació es pot adquirir a la pàgina web del Teatre de Lloret: www.teatredelloret.cat