Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Els casals de joves de Lloret tornen a ser, un any més, punts de referència juvenil al municipi

Els casals de joves de Lloret tornen a ser, un any més, punts de referència juvenil al municipi

El Puntet i el Puntet de Fenals han tingut més de 60.000 visites el 2015
01-02-2016


Lloret de Mar, 01 de febrer de 2016. Els casals de joves de Lloret ─El Puntet i El Puntet de Fenals─ van tornar a ser el 2015 un punt de trobada juvenil de referència al municipi.

Al 2015, amb més de 60.000 visites als dos espais, es van continuar organitzant les activitats ja consolidades com els tornejos de ping-pong i futbolí, cursets, serveis d’internet, els bucs d’assaig, així com una sortida a Port Aventura. Les diferents propostes tenen sempre l’objectiu de dinamitzar la població juvenil de Lloret. Com a novetats del 2015, cal destacar que els dos casals van passar a obrir tots els dies de la setmana i hi va començar, el mes de maig, el Programa de Garantia Juvenil.

El Programa de Garantia Juvenil, adreçat a joves entre 16 i 29 anys, que no estudien ni treballen, té com a objectiu oferir una formació adequada a les seves necessitats, una oferta de feina, un període de pràctiques en empreses, o una proposta individualitzada d’autoocupació en un termini màxim de quatre mesos.

Aquest 2016 es vol seguir la mateixa línia de treball continuant oferint tot un seguit d’activitats d’interès per als joves del municipi, intentant millorar els serveis i les propostes per atraure sempre el màxim nombre de visitants.