Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Els alumnes de 4t de primària de les escoles de LLoret participen al XIV Concurs de Dibuix d’Educació Viària

Els alumnes de 4t de primària de les escoles de LLoret participen al XIV Concurs de Dibuix d’Educació Viària

L’equip guanyador d’aquest any és l’Institut Escola
20-06-2018


L’Institut Escola de Lloret ha guanyat la XIV edició del Concurs de Dibuix d’Educació Viària en el qual participen tots els alumnes de 4t de primària de les escoles de Lloret de Mar. 

El concurs es realitza amb els nens de 9 a 11 anys, que es comencen a desplaçar sols pel municipi, com a vianants o com a conductors d’una bicicleta i la policia els dóna a conèixer els factors de risc que causen la majoria d’accidents i els explica com s’han de moure de manera segura al carrer. 

A les classes es treballen objectius com l’errònia o insuficient percepció del risc i la consciència d’un mateix com a usuari de la via pública, sense deixar-se influir per altres persones o factors externs. 

En l’acte es va entregar una placa a la directora de l’institut Escola amb motiu de la seva jubilació així com per la seva implicació i col·laboració per garantir que l’alumnat adquireixi els coneixements suficients en seguretat viària per desplaçar-se pels carrers del municipi. 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Lluís Llirinós, va destacar: “aquest concurs de dibuix és la culminació del procés formatiu que s’ha dut a terme. En el dibuix, ells i elles plasmen el que han après i com veuen les coses, pel que tots els alumnes esdevenen guanyadors.” 

Durant tot l’any la Policia Local de Lloret i Protecció Civil duen a terme accions educo- formatives en alumnes d’altres edats, als instituts i fins i tot col·laboracions amb les universitats. 

Tots els dibuixos estaran exposats al Puntet, Av. Vidreres, 58, del 4 a 18 de juny.