Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El WP Kids Tour 2019/2020 torna a Lloret de Mar amb més de 30 equips i 400 esportistes

El WP Kids Tour 2019/2020 torna a Lloret de Mar amb més de 30 equips i 400 esportistes

Durant el cap de setmana s’hi acostaran diferents personalitats del waterpolo


Els propers dies 21 i 22 de setembre l’organitzador European Sports Dreamers, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lloret, donarà el tret de sortida a l’edició del WP Kids Tour 2019-2020, un esdeveniment de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet de waterpolo que combina competició, espectacle i diversió.

Per tercera vegada European Sports Dreamers tria aquesta localitat catalana com a punt de partida d'un dels esdeveniments de més rellevància de tot el país, que sense anar més lluny comptarà amb la participació de més de 30 equips i 400 esportistes, més enllà que s'espera que entre entrenadors i familiars passin per la instal·lació més de 800 assistents.

L'esdeveniment, que comptarà amb una competició plena d'emoció, portarà equips de diferents comunitats autònomes (Comunitat Valenciana, Balears, Catalunya i Comunitat de Madrid) i tindrà també una sèrie de sorpreses afegides, com la presència de diferents personalitats del waterpolo, que tindran un contacte directe amb els nens i nenes que assisteixin a aquesta cita esportiva. "Estem molt il·lusionats i amb ganes, ja que Lloret de Mar és la primera seu d'aquesta nova temporada, de manera que esperem complir amb totes les expectatives que els clubs han posat en nosaltres", reconeix el cofunder d'ESD, Luis Pérez, que té clar que aquest tipus d'esdeveniments "promocionen i professionalitzen el waterpolo en tots els vessants". En aquest sentit, Pérez agraeix el suport que ha ofert per a aquest torneig l'Ajuntament de Lloret de Mar, que en les seves paraules "han col·laborat de ple perquè WP Kids Tour torni a la ciutat".

Ana Garcia-Castany, regidora d’Esports, explica que “El fet de repetir Lloret com a seu d’aquest torneig, plasma la valoració positiva que fan els participants i organitzadors de les nostres instal·lacions i de la nostra població”.