Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El wifi gratuït a la platja de Lloret ha tingut més de 3.500 connexions diàries aquest estiu

El wifi gratuït a la platja de Lloret ha tingut més de 3.500 connexions diàries aquest estiu

El dia de més afluència es varen fer 6.197 connexions
28-09-2017


Des del mes de juny passat els visitants que s’han acostat a la platja de Lloret han pogut gaudir del servei de wifi públic i gratuït que ha posat en marxa l’Ajuntament de Lloret de Mar. Per navegar per internet il·limitadament només cal connectar-se al cercador de xarxes del dispositiu mòbil i cercar @LloretdeMar.

Les dades estadístiques obtingudes han mostrat que s’han tingut més de 80.000 clients de wifi únics i que la mitjana diària ha estat de 3.681 connexions, també d’usuaris únics. S’ha arribat a puntes, com el passat 26 de juliol, amb 6.197 connexions.

A l’agost es va posar en marxa el portal captiu que ha permès oferir informació municipal sobre esdeveniments destacats, l’agenda d’activitats i l’estat de la platja, i ha tingut 167.565 visualitzacions (fins al 18 de setembre).

Albert Robert, primer tinent d’alcalde i regidor de Noves Tecnologies, explica: “Valorem molt positivament les dades derivades d’aquesta col·laboració publicoprivada amb l’empresa Evertelis”. I afegeix: “Lloret ha de continuar treballant per ampliar aquest servei i aprofitar totes les potencialitats que les noves tecnologies ofereixen a les ciutats, les fan més properes al ciutadà i més eficients, per això és un pilar transversal dins del Pla de Reconversió de Lloret de Mar”.

Amb 1.205.495 viatgers i 5.502.421 pernoctacions, Lloret de Mar es manté com una de les principals destinacions turístiques de l’Estat Espanyol. 

arxivat sota: ,