Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El wifi gratuït a la platja de Lloret ha tingut més de 3.500 connexions diàries aquest estiu

El wifi gratuït a la platja de Lloret ha tingut més de 3.500 connexions diàries aquest estiu

El dia de més afluència es varen fer 6.197 connexions


Des del mes de juny passat els visitants que s’han acostat a la platja de Lloret han pogut gaudir del servei de wifi públic i gratuït que ha posat en marxa l’Ajuntament de Lloret de Mar. Per navegar per internet il·limitadament només cal connectar-se al cercador de xarxes del dispositiu mòbil i cercar @LloretdeMar.

Les dades estadístiques obtingudes han mostrat que s’han tingut més de 80.000 clients de wifi únics i que la mitjana diària ha estat de 3.681 connexions, també d’usuaris únics. S’ha arribat a puntes, com el passat 26 de juliol, amb 6.197 connexions.

A l’agost es va posar en marxa el portal captiu que ha permès oferir informació municipal sobre esdeveniments destacats, l’agenda d’activitats i l’estat de la platja, i ha tingut 167.565 visualitzacions (fins al 18 de setembre).

Albert Robert, primer tinent d’alcalde i regidor de Noves Tecnologies, explica: “Valorem molt positivament les dades derivades d’aquesta col·laboració publicoprivada amb l’empresa Evertelis”. I afegeix: “Lloret ha de continuar treballant per ampliar aquest servei i aprofitar totes les potencialitats que les noves tecnologies ofereixen a les ciutats, les fan més properes al ciutadà i més eficients, per això és un pilar transversal dins del Pla de Reconversió de Lloret de Mar”.

Amb 1.205.495 viatgers i 5.502.421 pernoctacions, Lloret de Mar es manté com una de les principals destinacions turístiques de l’Estat Espanyol. 

arxivat sota: ,