Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El termini per presentar les beques menjador de l’Ajuntament de Lloret de Mar s’obre el 19 el setembre

El termini per presentar les beques menjador de l’Ajuntament de Lloret de Mar s’obre el 19 el setembre

Les sol·licituds es poden presentar fins el 30 de setembre i tenen caràcter retroactiu
15-09-2022


A partir del proper dilluns 19 de setembre, i fins el proper 30 de setembre, l’Ajuntament de Lloret obre el termini per presentar les beques menjador. 

El consistori destina un partida de 145.000€ a aquesta línia d’ajuts que ofereix dues modalitats d’ajuts: la modalitat d’ajut per al servei de menjador amb un import màxim de 3€ per dia lectiu del servei de menjador escolar i, amb caràcter excepcional, una segona modalitat d’ajut econòmic per alimentació dels joves dels instituts Sant Quirze, Roca Grossa i Coll i Rodés, també de 3€ per dia lectiu, que no disposen de servei de menjador als centres educatius.

Les persones interessades hauran de complir amb els requisits establerts a les bases i les instàncies es podran presentar presencialment al Puntet, Punt d’Informació Juvenil, en un horari de 10h a 13h i de 16h a 20h, o telemàticament. La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, ha recordat que “les beques tindran caràcter retroactiu des del primer dia lectiu”.

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha creat el correu electrònic bequesmenjador@lloret.cat per resoldre tots els dubtes. 

 Per més informació: www.lloret.cat/bequesmenjador