Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El Teatre de Lloret participa en unes jornades de ‘Dansa i ciutadania’ organitzades pel Teatre Principal de Palma

El Teatre de Lloret participa en unes jornades de ‘Dansa i ciutadania’ organitzades pel Teatre Principal de Palma

Les jornades es van plantejar com una reflexió sobre el paper de la dansa i la seva inclusió en els programes culturals
08-02-2018


El Teatre de Lloret va participar el passat 26 de gener en una jornada sobre 'Dansa i Ciutadania' organitzada pel teatre Principal de Palma, la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics. Es tractaven d’unes jornades professionals dirigides a programadors i responsables d’equipaments escènics públics per reflexionar sobre tot allò que fa referència a la mediació entre els creadors i els ciutadans.

Aquestes jornades es van dividir en dues parts: una presentació d’experiències reals al matí i una presentació de projectes a la tarda. El Teatre de Lloret va presentar la seva experiència al programa de formació PRO365/SISMO impulsat pel Festival Sismògraf de Dansa d’Olot i el Pla d’Impuls a la Dansa de la Generalitat en el qual el Teatre de Lloret hi ha participat durant el 2017 juntament amb deu teatres públics catalans més.

El Teatre de Lloret torna a participar al programa Platea del Ministeri de Cultura.

El Teatre de Lloret tornarà a participar per quart any consecutiu al programa Platea, que promou el Ministeri d’Educació i Cultura a través de l’Inaem en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, amb l’objectiu d’impulsar la circulació d’espectacles d’arts escèniques.

El Teatre de Lloret ha participat en gairebé totes les edicions d’aquest programa que permet programar espectacles de tot l’estat espanyol. El regidor de Cultura de Lloret, Albert Robert, ha destacat que el programa Platea ens suposa un enriquiment per a la nostra programació i una oportunitat de poder gaudir de grans espectacles avalats per la crítica i el públic.