Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El Teatre de Lloret incrementa en un 80% els seus usuaris, el 2016

El Teatre de Lloret incrementa en un 80% els seus usuaris, el 2016

Entre gener i juny s’han programat un total de 34 espectacles
26-01-2017


Els usuaris del teatre municipal de Lloret han augmentat més del 80% al 2016. Durant l’any passat, van passar per l’equipament 41.306 persones, entre espectacles teatrals i esdeveniments que han tingut lloc al teatre. La dada es va donar a conèixer dilluns a la nit el regidor de Cultura, Albert Robert, durant l’acte de presentació de la temporada del primer semestre. Durant la presentació l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat va destacar que “es programa teatre de molta qualitat en un equipament de primera divisió, que el passat mes de novembre va celebrar el seu cinquè aniversari.  

La temporada del teatre aixeca el teló aquest cap de setmana amb l’obra de teatre de la companyia gironina Cos a Cos Teatre, Tamar. La filla de Chagall, escrita i dirigida per Ferran Joanmiquel. Serà aquest dissabte 28 de gener a les 21.00h. Després de l’actuació s’ha organitzat una postfunció amb el públic i el director i els actors de l’obra. Per l’endemà diumenge 29 de gener, s’ha previst que es doni inici a la temporada de teatral familiar a l’equipament lloretenc. Serà amb el concert, Beatles for kids. L’actuació s’ha programat a les 12.00 h del matí. 

Entre finals de gener i juny, passaran pel Teatre de Lloret 34 propostes de diferents arts escèniques. Amb la voluntat d’incrementar el nombre d’espectadors, s’han creat nous paquets promocionals, com el de màgia, el del Puntet per a joves i un de dansa en què es poden combinar obres de Lloret i Blanes amb el 25% de descompte.

Els noms propis que desfilaran aquesta temporada al teatre són els d’Emma Vilarassau, Lluís Soler, Oriol Pla, Monsterrat Carulla, Pablo Carbonell, Justo Molinero, Albert Pla o Tortell Poltrona, entre d’altres.

Al seu costat, l’escena local no es queda enrere. D’entre la desena de propostes, cal destacar El muntaplats, de Harold Pinter, que portaran per primer cop al teatre de Lloret Marc Bertran i Joan Romà Ortiz, de la companyia de teatre lloretenc, Teatre de la Selva i que actuaran el 19 de maig. Juntament amb ells, els Jubil@2 del Casal de la Gent Gran, la Coral Unió Lloretenca, Joan Pau Romaní, la companyia Mueka o l’Associació de Dones L’Aurora, han previst espectacles al teatre lloretenc durant aquesta temporada.

D’altra banda, el Lloret Espai Off torna a conquerir nous indrets, com Ses Escoues i l’hostal Vila del Mar, que se sumen a la funció que es farà al mateix teatre. Les obres programades en aquest cicle són Ventura (17 de febrer), Ragazzo (24 de febrer) i Les dones sàvies (12 de maig). En aquest cas, hi ha un abonament per a les tres obres de 20 euros. Aquest cicle compta a més el patrocini de cerveses Moritz, que regala una cervesa a cadascun dels espectadors del Lloret Espai Off.

Les entrades ja són a la venda. Es poden comprar al web  http://www.teatredelloret.cat, a l’APP, Lloret Smart, o bé de forma presencial al Museu del Mar, al Puntet o al mateix teatre una hora abans de l’inici de l’espectacle.