Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El Teatre de Lloret es transformarà en un espai il·legal aquest dissabte amb la representació d’’Il·legal Impro’

El Teatre de Lloret es transformarà en un espai il·legal aquest dissabte amb la representació d’’Il·legal Impro’

La companyia Impro Acatomba hi actuarà a les 21.00 h
16-03-2017


La companyia de teatre especialitzada en les improvisacions Impro Acatomba transformarà el proper dissabte 18 de març el Teatre de Lloret per a la seva actuació Il·legal Impro, programada a les 21.00 h. S’enretiraran les grades del teatre, es col·locaran taules i cadires, el públic s’asseurà en un espai obert i diàfan, hi haurà begudes per a consumir… En definitiva, dissabte a la nit el Teatre de Lloret es transformarà i el públic hi trobarà un espectacle divertit i sorprenent.

Aquest és el vídeo promocional de l’espectacle:

https://www.youtube.com/watch?v=KMdK-SxIBHY

Il·legal Impro és un espectacle d’improvisació on el públic és el guionista de les històries més mafioses que els actors improvisadors crearan al moment a dalt de l’escenari. Tres actors, dos músics en directe, un equip de luxe de la mà dels campions del món d’improvisació a Catalunya, que faran passar al públic una estona plena de rialles.

 

Entrades a 10 euros a: www.teatredelloret.cat.