Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El Teatre de Lloret de Mar acull una obra benèfica destinada íntegrament al Banc d’Aliments

El Teatre de Lloret de Mar acull una obra benèfica destinada íntegrament al Banc d’Aliments

Serà aquest diumenge i es tracta de Bajo Terapia de la cia. La Muekka
07-04-2021


La companyia lloretenca La Muekka representarà aquest diumenge, 11 d’abril, a les 18 h, l’obra de teatre Bajo Terapia, una funció còmica que ha sigut interpretada per moltes companyies d’arreu del món.

L’espectacle Bajo Terapia destinarà tots els beneficis al Banc d’Aliments de Lloret de Mar. La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, explica que “les persones que no puguin venir però que vulguin aportar el seu granet de sorra poden participar-hi a través de la Butaca Amiga, és a dir, comprant una entrada de fila zero per col·laborar”. Les entrades normals i les de Butaca Amiga només es podran adquirir a El Puntet del Molí.

Actualment el Centre de Distribució de Lloret de Mar dona servei a 759 famílies, unes 4.000 persones, el que suposa un increment del 49% respecte al 2019.

Sobre Bajo Terapia

Els assistents podran gaudir d’una obra amb tocs d’humor, però lluny del riure fàcil,  que tracta sobre les relacions de parella i els seus conflictes més íntims. Tres parelles es troben una nit en una sessió psicològica on fan un intercanvi d’experiències personals. Aquestes parelles treuen a la llum totes les seves vivències i es van retro-alimentant entre elles. Cada parella representa estereotips de conducta dins d’una societat, tenen personalitats molt marcades i diferenciades. En l’obra s’exposa tot allò que comporta una vida en comú i pot crear conflictes.

A Bajo Terapia, se’l coneix com un teatre fórmula. L’obra planteja problemes universals i fan reflexionar l’espectador sobre el comportament de l’ésser humà. L’objectiu és que el públic es pugui sentir identificat o empatitzi amb algun dels personatges.

L’aforament, a causa de les indicacions marcades pel Procicat, és reduït al 50% de l’aforament.

Per a més informació podeu visitar el web:

https://www.teatredelloret.cat/ca/bajo-terapia