Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El Teatre de Lloret celebra el Dia Mundial de la Dansa amb un espectacle que uneix una ballarina professional i un col·lectiu aliè a aquesta disciplina

El Teatre de Lloret celebra el Dia Mundial de la Dansa amb un espectacle que uneix una ballarina professional i un col·lectiu aliè a aquesta disciplina

El projecte, que porta per nom 'Ballar ens fa bé', pretén acostar la dansa a col•lectius diversos
29-04-2016L’Associació de Professionals de la Dansa (APdC) vol que la dansa arribi allà on no arriba
, a col·lectius que no hi han tingut contacte, per tal que puguin experimentar en la seva pròpia pell els valors de la dansa. Durant el 2016 han volgut que els valors que aporta aquesta disciplina en qualsevol àmbit social, més enllà de l'exhibició d'un espectacle, siguin els veritables protagonistes. Per aquest motiu van buscar professionals de la dansa que han desenvolupat tres projectes, sota el lema "Ballar ens fa bé", amb l'objectiu d'apropar la dansa, d'una forma lúdica, a un col·lectiu que no hi estigués familiaritzat.

Aquesta activitat, proposada lliurement pel professional, s'ha treballat de gener a abril i finalitzarà amb una presentació pública amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, que se celebra avui divendres 29 d’abril.

Lloret és un dels municipis triats per a aquesta activitat. En aquest cas, la ballarina Elisa Huertas ha preparat un espectacle amb els alumnes i professors de l’Aula Municipal de Teatre per a adults. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom.

A banda de Lloret, aquest és el calendari d'espectacles que han sorgit a partir de tallers participatius amb col·lectius diversos:

  • 23 d'abril, a les 18 h, a la plaça Major de Guissona: actuació de dansa de la Colla Castellera Margeners (amb l'acompanyament d'Anna Rubio i Iera Delp)
  • 29 d'abril, a les 20 h, a la Biblioteca de Lloret de Mar: actuació de dansa de l'Aula Municipal de Teatre d'Adults (amb l'acompanyament d'Elisa Huertas)
  • Al maig, al Vendrell: actuació de dansa del Centre d'Educació Especial Garbí (amb l'acompanyament de Joan Laporta i Irina Martínez).

arxivat sota: , ,