Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El Teatre de Lloret acull el proper diumenge dia 10 de novembre la representació de l’obra de teatre social “La Negra”.

El Teatre de Lloret acull el proper diumenge dia 10 de novembre la representació de l’obra de teatre social “La Negra”.

El divendres dia 8 de novembre, dins el cicle Lloret espai off s’ha programat “Akelarre” de The Feliuettes.
06-11-2019


“La Negra” és una obra de creació per la companyia de la Troupe de la Concòrdia. La trama argumental es produeix en la parada d’un autobús en un dia de vaga. A la parada hi ha un grup de gent esperant que passi l’autobús dels serveis mínims; però l’autobús no para, perquè supera la seva capacitat de passatgers. La conductora de l’autobús és una persona de procedència africana i  això desperta sentiments i reaccions contraposades entre els que esperen. 

La representació té la intencionalitat d’explicar una història entretinguda, entenedora i que ajudi a reflexionar sobre un present que tant ens pesa. La trama argumental es produeix a la parada d’un autobús en un dia de vaga. Hi ha un grup de gent esperant que passi l’autobús dels serveis mínims però aquest no para perquè supera la seva capacitat de passatgers. La conductora de l’autobús és una persona de procedència africana i això desperta sentiments i reaccions contraposades entre els que esperen. 

“La Negra” és una producció escènica impulsada per l’Ateneu Popular Coma Cros de Salt amb la implicació dels seus veïns. L’espectacle és el fruit del projecte teatral “Pobresa i riquesa” on durant dos anys s’ha treballat a partir d’un grup divers de veïns i veïnes per crear col·lectivament una obra que finalment parla essencialment de racisme. 

La funció que es farà a Lloret aquest diumenge 10 de novembre a les 12h a la plaça Germinal Ros, forma part del treball conjunt que es fa des del Pla de Ciutadania de la secció de Benestar i Família de l’Ajuntament de Lloret de Mar amb el Teatre de Lloret de Mar, a més de la col·laboració amb l’entitat lloretenca Plataforma per la Pau Lloret de Mar. 

Data: 10 de novembre

Hora: 12 h

Lloc: Plaça Germinal Ros (davant del Teatre) en cas de mal temps es farà dins del Teatre

Entrada: Gratuïta 

  • El divendres 8 de novembre torna el Lloret Espai Off amb “Akelarre” de la companyia The Feliuettes.

The Feliuettes reivindiquen la llibertat sexual i política des d’una visió femenina i en clau de cabaret. ‘Akelarre’ tracta temes com la maternitat, l’apoderament, la desigualtat d’oportunitats, el sexe i la violència en forma de paròdia musical. Es tracta d’un muntatge creat a partir de cançons i textos de diversos autors com Clàudia Cedó, Cristina Clemente, Xavi Morató i Mireia Giró, i amb música de Clara Peya, Arnau Tordera i Ariadna Cabiró, entre molts altres.

A dalt de l’escenari, Laia Alsina, Maria Cirici i Laura Pau acompanyades de Gerard Sesé ens ofereixen poc més d’una hora d’espectacle en què trenquen constantment la quarta paret, fent partícip al públic dels gags i de les bromes, i on parlen, en el fons, de feminisme però des de l’humor.

Data: divendres 8 de novembre

Hora: 21h

Lloc: Teatre de Lloret

Preu: 10 euros 

Les entrades es poden comprar online a www.teatredelacostabravasud.cat

arxivat sota: Dona, Teatre, Cultura i Art, Espectacle