Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El rober de Caritas de Lloret ofereix un taller de costura bàsic

El rober de Caritas de Lloret ofereix un taller de costura bàsic

S’oferirà els dilluns de 10h a 12h i serà trimestral
28-09-2021


A partir del 4 d’octubre, el Rober de Càritas oferirà  un taller de costura bàsica, cada dilluns de 10 a 12h. La presidenta de Càritas a Lloret, Lucia Echegoyen, explica que “és un taller gratuït, trimestral, on s’aprendran nocions bàsiques de costura com cosir botons, fer una vora o cosir cremalleres”. Les inscripcions es podran fer els dilluns, dimecres i divendres, de 9h a 13h al mateix Rober de Càritas. A més a partir de novembre també està previst començar un taller de reciclatge de roba.

El nou Rober de Càritas, és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Lloret de Mar i Càritas, i es troba situat al Carrer Sènia del Rabich, a l’edifici del Mercat Municipal. Es tracta d’un servei creat perquè tothom pugui accedir a roba amb condicions adequades ja que els robers reciclen roba de segona mà que es troba en bon estat per a la posterior distribució. El servei és gestionat per persones voluntàries, que organitzen la roba. Aquests espais contribueixen a enfortir el consum responsable, i són un primer punt de trobada i d’atenció a les persones més vulnerables. La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, explica que “amb l’inici d’aquesta tallers donem continuïtat al projecte del Rober que nosaltres anomenem “L’espai amb Cor” ja que aquests tallers no tenen només un objectiu formatiu sinó que han der ser espais que fomentin la relació en un entorn acollidor i agradable”.