Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El Puntet i el Teatre de Lloret programen un espectacle de màgia en motiu del 25è aniversari del casal de Joves

El Puntet i el Teatre de Lloret programen un espectacle de màgia en motiu del 25è aniversari del casal de Joves

El mag Xavi presenta l’espectacle per a tots els públics ‘Enigmes’, el dissabte 8 d’abril a les 21.00
06-04-2017


El Puntet celebra aquest dissabte 8 d’abril els 22 anys del local de l’avinguda de Vidreres amb un espectacle de màgia. Anirà a càrrec del mag Xavi i, prèviament, actuarà el mag lloretenc Josep Vidal.

L’espectacle començarà a les nou de la nit d’aquest dissabte i l’entrada val sis euros.

El mag Xavi prové de la cantera de mags de Màgia Junior i amb l’espectacle Enigmes pretén trencar amb el clàssic mag de barret de copa. És un espectacle interactiu amb el públic, pensat amb una finalitat clara: sorprendre i fer riure l'espectador actual. 

El mag Xavi s’inicia en el món de la màgia als 7 anys quan descobreix la botiga El Rey de la Magia situada al born barceloní. Des de llavors es va formant des d’un punt de vista interpretatiu i màgic fins a elaborar el seu propi espectacle. Ha tingut l’oportunitat d’actuar a nombroses poblacions de Catalunya i puntualment a l’estranger a països com Anglaterra, EUA o França. El dinamisme, la frescor i la vitalitat defineixen el seu espectacle. La música, la sensibilitat i la cura en la posada en escena transformen el simple truc en l’acte màgic. 

Els Jubil, el grup de teatre del casal Municipal de la Gent Gran de Lloret estrena aquest cap de setmana "Les joies de la Sra. Smith"

Aquest cap de setmana del 8 i 9 d’abril s'estrena l'obra de teatre Les joies de la Sra.Smith a càrrec de l’agrupació teatral Jubil, del Casal Municipal de la Gent Gran de Lloret. Han programat dos passis, el primer el dissabte a les 21.00 h de la nit i el segon el diumenge a les 18.00 h de la tarda.

Prop de quaranta actors i actrius, sota la direcció de Montse Xapellí, han assajat l'obra de teatre durant tot l’any i aquest cap de setmana s’estrena. L’obra, escrita per Rosa Maria Minguella, se centra en la desaparició d’unes valuoses joies que donen peu a malentesos i confusions entre els hostes d’un balneari anglès a principis del segle passat. Tothom en pot ser culpable. Aquesta situació provoca moments divertits i inesperats.

Les entrades, a 5 euros anticipades, es poden comprar al mateix Casal Municipal de la Gent Gran, i a 6 euros a taquilla una hora abans de cada funció.