Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El Museu de Can Font i el Museu del Mar de Lloret se sumen a la celebració de Sant Jordi

El Museu de Can Font i el Museu del Mar de Lloret se sumen a la celebració de Sant Jordi

S’han programat visites guiades a la casa indiana de Can Font i un taller infantil de Sant Jordi al Museu del Mar
18-04-2017


Aquest Sant Jordi es podrà fer una visita guiada al recent inaugurat Museu de Can Font, la única casa d’indians municipal de tot Catalunya que s’ha obert al públic. S’han programat visites en català i castellà a les 10.00 h i a les 11.30 h del matí i a les 16.00 h i a les 17.30 h de la tarda. Les entrades es poden comprar al Museu del Mar o al web www.patrimoni.lloret.cat. Al finalitzar el recorregut es regalarà a tots els assistents una rosa.

Can Font, que s’ha incorporat recentment al MOLL (Museu Obert de Lloret), és el testimoni de com eren les cases indianes que es van construir entre finals del segle XIX i principis del XX, principalment motivades pel retorn dels indians que havien fet fortuna a les Amèriques. Construïda l’any 1878, ara fa dos anys, l’Ajuntament de Lloret va elaborar un projecte de rehabilitació de casa que va culminar el passat mes de novembre amb la inauguració i obertura al públic de la casa.

22 d’abril, últim dissabte del taller infantil de Sant Jordi al Museu del Mar.

El proper dissabte 22 d’abril és el darrer dia per participar al  taller per a la mainada que s’ha organitzat tots els dissabtes d’abril al Museu del Mar en motiu de la festivitat de Sant Jordi. El taller ha tingut com a finalitat que els més petits s’emportessin a casa un record d’aquesta diada. Així, el taller comença amb un photocall on els nens i les seves famílies hi troben un vestit de princesa, un escut i una espasa i un drac, es fan una fotografia i, un cop impresa, a l’aula pedagòcica del museu, confeccionen un marc de fotos que es poden emportar a casa un cop acaba el taller. L’activitat proposa als més petits, una activitat educativa que, a la vegada potencia la cultura popular i esperona a la mainada a aprendre d’una manera entretinguda.

El taller s’ha programat tots els dissabtes del mes d’abril i el proper dia 22 s’ha previst la darrera sessió. Serà a les 18.00 h de la tarda i s’adreça a nens i nenes a partir de sis anys (de 1r a 6è de primària). Per a participar-hi cal formalitzar una inscripció prèvia al Museu del Mar o al web www.patrimoni.lloret.cat. Els menors de 12 anys tenen l’entrada gratuïta però sempre han d’anar acompanyats d’un adult.