Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret ofereix quatre visites guiades aquest estiu

Lloret ofereix quatre visites guiades aquest estiu

Es plantegen com el complement perfecte a l’oferta turística i a l’agenda d’activitats del municipi
03-07-2019


El MOLL el Museu Obert de Lloret, ofereix quatre visites guiades d’estiu amb l’objectiu de donar a conèixer els espais patrimonials del municipi d’una manera amena i diferent durant els mesos d’estiu. Les quatre propostes permeten gaudir dels espais patrimonials de Lloret a través de propostes diferents i amenes. Són visites guiades per la Casa Museu de Can Font a la vegada que es dona a conèixer la Ruta Indiana del municipi, els Jardins de Santa Clotilde, el Cementiri Modernista i el poblat ibèric de Turó Rodó.

 • Més enllà dels Jardins. Deixa volar la teva imaginació.
  Aquesta visita guiada proposa al visitant un passeig pels Jardins de Santa Clotilde amb actuacions de dansa i Acompanyament musical i s’acaba amb una copa de cava al mirador de Sa Boadella. La visita es realitzarà els divendres de juliol a les 20h.
 • Els romans ja són aquí.
  Visita teatralitzada al poblat iber de Turó Rodó. A través de diferents personatges els visitants podran conèixer, com vivien, vestien i menjaven els ibers a Lloret de Mar. La visita s’acaba amb la degustació d’una beguda típica de l’època. La visita es realitza els dissabtes de juliol a les 20 h en castellà i els dissabtes d’agost en català.
 • Records del meu avi.
  La proposta guia al visitant pel Cementiri Modernista amb l’acompanyament musical d’un violinista i un rapsode. S’ha programat els diumenges de juliol a les 21h.
 • Ruta Indiana i visita a la casa museu de Can Font.
  Aquesta visita es realitza els dissabtes d’estiu a les 11 h del matí. Es tracta d’una ruta que comença al Museu del Mar i passa pel passeig Verdaguer, l’exterior de l’edifici de l’Ajuntament, exteriors de l’església de Sant Romà i les escoles parroquials. La visita acaba a la casa museu de Can Font on els visitants poden conèixer la historia de la casa i la del seu propietari, l’indià Nicolau Font.

Per participar a les vistes cal inscripció prèvia al web de patrimoni.lloret.cat o bé al Museu del Mar, ja que les places són limitades.

Segons el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, "aquestes noves visites són el perfecte complement a l'oferta turística i l'agenda d'activitats de l'estiu a Lloret”

Per la seva banda la directora de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, explica que l’horari, a l'inici del capvespre, és idoni per fer una volta pels Equipaments del MOLL i conèixer d’una altra manera el llegat patrimonial del municipi.