Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El Lloret Oudoor Summer Festival va tancar la seva quarta edició amb més de 4.000 espectadors

El Lloret Oudoor Summer Festival va tancar la seva quarta edició amb més de 4.000 espectadors

Lloret de Mar va mantenir espectacles i visites guiades durant tot l’estiu amb una aposta clara per la cultura segura
10-12-2020


El Lloret Outdoor Summer Festival, l’aposta per la cultura segura d’aquest estiu a Lloret de Mar, va tancar l’edició d’enguany amb 4.178 espectadors, un èxit d’organització i assistents en un context cultural molt marcat per la crisi del sector i per les restriccions definides pel context sanitari de la covid-19.

Enguany, Lloret de Mar va optar per mantenir la programació cultural de la destinació prioritzant els espectacles a l’aire lliure i definint uns protocols molt clars adaptant els escenaris, aforaments i requisits d’assistència a les normatives vigents. D’aquesta manera es va poder mantenir la programació cultural a la vila amb plenes garanties.

El programa de la quarta edició d’aquest festival d’estiu que engloba diferents iniciatives culturals, va incloure 29 propostes des de teatre, circ, dansa, música, passant per cinema a la fresca i diferents visites guiades i teatralitzades en idiomes per conèixer el patrimoni lloretenc.

De la mateixa manera, també es va crear el festival Estiueja, el programa cultural del Teatre de Lloret a l’aire lliure, que va tenir lloc del 30 de juliol al 21 d’agost amb sis espectacles i més de 1.100 espectadors.

En paraules de Jaume Dulsat, alcalde de Lloret: “En aquest difícil context marcat per la covid-19, des de Lloret de Mar vàrem tenir sempre clar que havíem de treballar per oferir una destinació oberta, amb activitats culturals i lúdiques pels nostres visitants. Des de Lloret Turisme, i amb el suport d’altres departaments, hem ofert unes propostes de qualitat en un entorn segur i adaptat a la normativa. Enguany, que les activitats a l’aire lliure han tingut més demanda, hem prioritzat aquest tipus d’espais per poder mantenir i ampliar l’oferta cultural que habitualment ja tenim durant els mesos d’estiu a la destinació”.

El Lloret Outdoor Summer Festival és una proposta impulsada per Lloret Turisme amb la col·laboració del Teatre de Lloret, la Biblioteca, Promoció Cultural i Patrimoni i compta amb el suport de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.