Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El Lloret Espai Off programa ‘Plou a Barcelona’ del grup El Mirall de Blanes al Club Nàutic Lloret

El Lloret Espai Off programa ‘Plou a Barcelona’ del grup El Mirall de Blanes al Club Nàutic Lloret

L’obra es farà el proper divendres 27 d’octubre amb totes les entrades exhaurides
25-10-2017


El grup El Mirall va estrenar ‘Plou a Barcelona’ de Pau Miró, l’abril de 2016 per a commemorar el 30 aniversari de l’agrupació teatral de Blanes.  Era la primera vegada que el grup blanenc portava a escena un text aliè sense tocar ni una coma, ja que habitualment ofereix muntatges originals o bé inspirats en històries de grans escriptors com Shakespeare o García Lorca, així com del món cinematogràfic, amb Woody Allen. 

 Codirigida per Pep Alum i Cristina Cervià, l'obra la protagonitzen tres personatges encarnats per Carme Rodríguez, el lloretenc Marc Bertran i Xavier Puigdemont. El director teatral va optar per aquest text perquè es va sentir seduït per l'obra de Pau Miró, professor seu d'escriptura teatral.

L'acció de ‘Plou a Barcelona’ transcorre al barri barceloní del Raval i gira a l'entorn de tres personatges: una prostituta interessada en Dante, un proxeneta agorafòbic, i un client habitual que treballa com a llibreter. Amb les entrades exhaurides l’obra s’escenificarà aquest divendres 27 d’octubre a les 21.00 h al Club Nàutic Lloret dins del cicle Lloret Espai Off, un cicle teatral molt consolidat a Lloret que es caracteritza per programar espectacles de petit format en espais no convencionals i que permeten una gran proximitat entre el públic i els actors.

L’agrupació teatral Sempre Anem Tard estrenen el dissabte 28 d’octubre ‘On li fa mal?’

L’agrupació teatral lloretenca, Sempre Anem Tard, estrenen nou espectacle. Serà aquest dissabte 28 d’octubre a les 21.00h. Amb les localitats gairebé exhaurides, ‘On li fa mal?’ és una comèdia fresca, divertida, descarada i... curativa, tal i com la defineixen des de la companyia.

L’obra ens situarà una tarda qualsevol, en un CAP d’algun lloc, on uns pacients peculiar i unes circumstàncies singulars, portaran a un entramat embolicat. Expliquen des de la companyia que es tracta d’una obra inspirada en la realitat amb un marcat to irònic! Perquè moltes vegades... "La realitat supera la ficció!!!.

‘On li fa mal?’ es podrà veure el proper dissabte 28 d’octubre a les 21.00h. Les invitacions es poden recollir al Museu del Mar, al Puntet o al Centre Cívic del Rieral. I es tornarà a portar a escena el dissabte 4 de novembre, també a les 21.00 h, al Teatre de Lloret.