Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El Lloret Espai Off portarà aquesta tardor obres de Teatre al Puntet, a les cotxeres de Transports Canals i al Pub Gerry’s

El Lloret Espai Off portarà aquesta tardor obres de Teatre al Puntet, a les cotxeres de Transports Canals i al Pub Gerry’s

Avui es presenta el vídeo promocional de la temporada
18-10-2016


La nova temporada del Lloret Espai Off arranca el dissabte 29 d’octubre amb tres espectacles programats en espais no convencionals com són el Casal de Joves (El Puntet), les cotxeres de Transports Canals i el Pub Gerry’s.

Per a presentar la sisena temporada del cicle Lloret Espai Off - Teatre fora del Teatre, el Teatre de Lloret ha encarregat un vídeo que transmet la idea que el Lloret Espai Off és diferent. El vídeo s’ha encarregat a dues empreses de Lloret, La Caravana de les Arts i Waldo Produccions, i el protagonista és en Bartomeu Comas, actor amateur del Casal de l’Obrera i dels Jubil, l’agrupació teatral del Casal Municipal de la gent Gran de Lloret. El vídeo promocional Lloret Espai Off es pot consultar a: https://youtu.be/S_sV32-_Qi8

Provocar, divertir i captar públic que no és assidu dels teatres és la finalitat del Lloret Espai Off, un projecte que va néixer la primavera 2014 amb l’objectiu de programar espectacles teatrals en espais no convencionals, apostar per les noves dramatúrgies i crear nous públics teatrals. Els espectacles que programa el Lloret Espai Off són de petit format, amb un aforament limitat entre seixanta i cent persones. Les cinc edicions anteriors han exhaurit entrades en tots els espectacles. 

El Puntet, les cotxeres de Transports Canals i el Pub Gerry’s, són els escenaris teatrals d’aquesta edició del Lloret Espai Off

Dins del cicle Lloret Espai Off – tardor 2016 es podran veure tres espectacles: Psicosi de les 4:48 de Sarah Kane, Oh My God Barcelona! De la Cia Bratislava i El bon lladre d’Iria Produccions.

Psicosi de les 4:48 s’ha programat el dissabte 29 d’octubre (21.00 h) al Puntet (Ctra. De Vidreres, 58). Es tracta d’un monòleg que porta l’espectador a dins de la ment de la dramaturga i directora de teatre anglesa Sarah Kane, que va escriure aquesta obra quan tenia una depressió severa. Guanyadora del Premi BBVA de teatre 2016, el muntatge està dirigit per Moisès Maicas amb la col·laboració d’Iván Morales. En escena en solitari hi apareix l’actriu Anna Alarcón, que també ha rebut el premi a la millor actriu del premi BBVA d’aquest 2016. Pel director del Premi BBVA de teatre, Alarcón, en aquesta obra fa un treball espectacular, el qual la reafirma com una de les millors actrius del país.

Les cotxeres de Transports Canals seran el 2 de desembre l’escenari del musical Oh My God Barcelona!, de la cia. Bratislava. Es tracta d’una nova adaptació catalana inèdita de l’opereta còmica “La vie parisienne”, un musical de petit format i una crítica satírica de la vida burgesa i el turisme de masses, ambientada aquest cop, a la Barcelona del segle XXI. El 2016 fa 150 anys que Offenbach va escriure aquesta opereta còmica que, a dia d’avui, segueix molt vigent. Tracta d’un espavilat barceloní que decideix fer-se passar per guia per tal d’endur-se a casa seva una turista adinerada. Enganys, disfresses i embolics de faldilles en una ciutat cada vegada més dedicada a enlluernar el visitant estranger.

El cicle es tancarà el divendres 16 de desembre (21:00 h), en aquest cas al Pub Gerry’s on s’hi podrà veure El bon lladre, Una obra de Conor Mcpherson. Dirigida per Xicu Masó i interpretada per Josep Julien. Escrita per Conor Mcpherson el 1994, El bon lladre és potser el primer monòleg en el qual l'autor troba la veu que posteriorment el convertirà en referent de la dramatúrgia no només britànica, sinó mundial Al llarg de l'hora i deu minuts que dura el muntatge, Mcpherson ens posa en clau de road movie, monòleg interior o bé thriller per teixir un relat sobre els tot sovint ambigus conceptes del bé i el mal. El protagonista cerca la redempció en una fugida cap endavant, ara tràgica ara còmica però sempre entendridora. Amb gran audàcia, l'autor converteix un pinxo de baixa estofa que acaba de sortir viu de miracle d'un tiroteig en un cavaller medieval a la recerca d'un greal impossible, i enamorat d'una damisel·la que, evidentment, acabarà significant la seva perdició.

Les crítiques d’aquest espectacle han estat l’han elogiat: Setanta minuts que t’enganxen i et porten de la mà fins a un emotiu final, un molt bon espectacle de teatre de text. Ferran Baile, Recomana.cat; El bon lladre, un perdedor entranyable. Aída Pallarés, Núvol.

Cerveses Moritz torna a donar suport al Lloret Espai Off

Aquesta serà la tercera edició que Moritz dóna suport al Lloret Espai Off regalant una cervesa a cadascun dels espectadors que compren l’entrada per algun dels tres espectacles. En aquesta edició a més, l’empresa Transports Canals i el Pub Gerry’s col·laboren amb el Lloret espai Off cedint l’espai el dia de la funció. Repeteix escenari el Puntet.

Les entrades per cadascun dels tres espectacles del Lloret Espai Off costen 8 euros. També hi ha la possibilitat de comprar un abonament a 20 euros.

Més informació a: http://www.teatredelloret.cat/ca/espai-off