Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El Lloret Espai Off porta una obra de teatre a la Discoteca St.Trop

El Lloret Espai Off porta una obra de teatre a la Discoteca St.Trop

La nova edició del Lloret Espai Off també escull l’altell de la Llibreria Can Gallissà com a escenari d’una obra
12-02-2016


El 19 de febrer engega la cinquena edició del Lloret Espai Off amb l’obra de teatre Wasted de la companyia Íntims Produccions i dirigida per Iván Morales a la Discoteca St.Trop. El Teatre de Lloret i la discoteca han arribat a un acord pel qual, aquell dia, la discoteca s’obrirà només per al públic que hagi comprat entrada per aquest espectacle. Wasted és una de les obres sensació de la darrera edició de FiraTàrrega, on va exhaurir entrades en totes les seves funcions i ara arriba a Lloret en la gira que fins ara els ha portat a Olot, on també van exhaurir totes les entrades disponibles. La proposta parteix del text original de Kate Tempest, una jove rapera, poeta i dramaturga britànica, i els Íntims Produccions són els primers a representar Wasted fora del Regne Unit

El segon Espai Off de la temporada ha escollit l’altell de la llibreria lloretenca Can Gallissà per representar-hi l’espectacle La Gent de la companyia valenciana Pérez&Disla. Un espectacle participatiu que recrea la dinàmica d’una assemblea en què un grup de persones han de prendre una decisió d’urgència. Una experiència grupal que posa en qüestió, amb humor i sense benevolència, el concepte de participació. Una peça plena d’actualitat que replica un univers col·lectiu i posa en qüestió els procediments que regeixen la societat contemporània.

El cicle es tancarà el divendres 8 d’abril amb l’espectacle The Music Box a càrrec de l’actor lloretenc Pere Box, de Teatre de la Selva. Tal com va fer l’Espai Off la tardor passada amb l’estrena de l’obra U-bahn dels lloretencs Paco Moreno i José García, una vegada més vol apostar per la creació local i per això ha programat un espectacle que es farà amb el públic assegut en taules i cadires a dalt de l’escenari’espectacle està basat en petites històries lligades amb temes musicals. Un espectacle que el mateix Pere Box afirma que beu de les fonts més frikis que la seva ignorància il·lustrada li han permès seleccionar.

 El Lloret Espai Off va néixer la primavera 2014 amb un doble objectiu: per una banda crear públic, i de l’altra donar a conèixer el nou edifici del teatre a tota la població.

 Els espectacles del Lloret Espai Off solen ser de petit format, amb un aforament limitat entre seixanta i cent persones. Les quatre edicions anteriors han exhaurit entrades en tots els espectacles.

Per segona edició consecutiva, el Lloret Espai Off compta amb el patrocini de Moritz. I en aquesta edició, amb el suport de la Discoteca St.Trop i la llibreria Can Gallissà, establiments de Lloret.

arxivat sota: ,