Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El Festival Birrasana celebrarà la seva setena edició a Lloret

El Festival Birrasana celebrarà la seva setena edició a Lloret

Serà del 29 d’abril a l’1 de maig
30-01-2017


Avui, al mirador de Mallorca de Lloret, ha tingut lloc la presentació de la setena edició del festival Birrasana, que tindrà lloc del 29 d’abril a l’1 de maig.

Els germans Kevin i Pep Andreu juntament amb Gregori González, organitzadors del Birrasana, han explicat que “el festival Birrasana té dues característiques imprescindibles: la cervesa artesana i la ubicació arran de mar ja que la Costa Brava és el nostre aparador. Lloret ens oferia ambdues condicions i estem molt agraïts a l’Ajuntament per fer possible que la vila hagi esdevingut la seu d’aquesta edició del festival”.  I han afegit que “es tracta d’un festival per a tota la família on hi haurà moltes activitats adreçades a la mainada i on també tindrà una protagonisme especial la gastronomia a través del maridatge amb cerveses artesanes”.

Els organitzadors també han remarcat el caràcter internacional del festival, que comptarà amb productors internacionals d’Holanda, Bèlgica i el Regne Unit, entre altres.

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, ha destacat:  “Fa tres anys que vàrem iniciar el projecte del Pla Operatiu amb la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i la Mesa Empresarial; els esdeveniments amb un valor afegit com és el Birrasana en formen part i l’objectiu municipal és consolidar-lo i fer-lo més gran”.

La part gastronòmica del festival comptarà amb l'assessorament del xef Toni Romero, del reconegut restaurant El Racó de Can Cesc, que té una llarga trajectòria amb maridatges amb cervesa. “Fem uns maridatges d’alta qualitat en què les propostes gastronòmiques s’ajusten perfectament a les diferents cerveses; a través del tast de la cervesa i el que ens descobreix, es crea el plat”.

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, ha tancat l’acte de presentació destacant: “Els esdeveniments són un producte estratègic per a Lloret i el festival Birrasana aporta autenticitat i singularitat, que és el que busquem en els esdeveniments. I ha afegit que “les dates escollides no són casuals; hem buscat un pont que permeti que gaudeixin de la fira visitants d’un dia però també que sigui un atractiu més per a la gent que pernocta a la vila”.

El festival Birrasana s’ubicarà al passeig marítim de Lloret, concretament a l’aparcament de Sa Caleta, ocupant una superfície total de 4.000 m2, dels quals 1.200 m2 seran coberts amb una carpa de grans dimensions on hi haurà les cerveses participants, xerrades i activitats complementàries amb la cervesa artesana com a eix temàtic. L’oferta es complementarà amb música en directe, un gran espai infantil i altres activitats.