Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El Drone Show Festival de Lloret de Mar es posa en marxa amb un espectacle de drons sobre la natura i la sostenibilitat

El Drone Show Festival de Lloret de Mar es posa en marxa amb un espectacle de drons sobre la natura i la sostenibilitat

Amb l’assistència de milers de persones, ahir a la nit es va posar en marxa el Drone Show Festival de Lloret de Mar que fins diumenge oferirà espectacles de drons a càrrec d’empreses de Catalunya, França i Portugal. Organitzat per l’Ajuntament de Lloret de Mar i l'empresa catalana Flock Drone Art amb el suport de la Diputació de Girona, el festival ofereix durant aquest cap de setmana tres espectacles diferents de dos-cents drons cadascun a la platja Gran del municipi.
29-07-2023
El Drone Show Festival de Lloret de Mar es posa en marxa amb un espectacle de drons sobre la natura i la sostenibilitat

Drone Show Festival - Anibal TrejoL’empresa Flock Drone Art va ser l’encarregada d’inaugurar anit la tercera edició del Drone Show Festival de Lloret de Mar. Ho va fer amb el seu espectacle Eco 200, una  al·legoria lluminosa de la natura, un clam pel respecte al medi ambient que vol posar en valor la consciència ecologista i la necessitat de preservar el món on vivim. Figures de balenes, arbres mil·lenaris, abelles, aus de llegenda o flors gegants van il·luminar el cel del municipi. 

 

La programació continua avui dissabte amb la proposta Deep Love, de la companyia portuguesa Drone Show Animations. L’espectacle ens apropa a una història d’amor, l’amor de la humanitat pels oceans i les seves fascinants i meravelloses criatures. La companyia francesa Diffuse serà l’encarregada demà diumenge de tancar la tercera edició del festival amb el seu espectacle Quest of Light, una proposta que submergirà el públic en les fosques profunditats dels oceans en un viatge cap a la superfície amb l’objectiu de tornar a trobar la llum.

Els tres espectacles programats tenen una temàtica comuna i, des de diferents òptiques i sensibilitats, ofereixen propostes relacionades amb la naturalesa i la necessitat de preservar el nostre planeta. 

La tercera edició del Drone Show Festival de Lloret de Mar arriba carregada de novetats. El festival reforça el seu caràcter internacional i per primera vegada acollirà empreses especialitzades en espectacles de drons de tres països diferents. Actualment, el Drone Show Festival és l’únic certamen del món que reuneix propostes artístiques amb drons d’empreses de diferents països. La voluntat dels organitzadors és consolidar-se com el festival internacional de referència en aquesta modalitat artística i vertebrar un esdeveniment singular, sostenible i de gran valor afegit. 

Una altra de les principals novetats de l’edició d’enguany és l’augment del nombre de drons que participaran en cada espectacle. En total, dos-cents aparells volaran conjuntament durant cada proposta artística, doblant el nombre de drons de l’any passat. Aquest augment permet millorar l’espectacularitat i la complexitat de les figures que es podran veure al cel de Lloret de Mar durant el festival. 
Gràcies al poder de convocatòria d’aquests espectacles, el Drone Show Festival neix amb vocació internacional i amb l’objectiu de convertir-se en l’esdeveniment mundial de referència del sector. En aquesta tercera edició del festival, aquest potencial es consolida amb la participació d'empreses procedents de diversos països.
El Drone Show Festival ha ampliat enguany les seves seus amb la incorporació de Gijón on a principis de mes també es van programar tres espectacles de diferents d’empreses d’Espanya, els Estats Units i els Països Baixos.