Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El diumenge 19 de febrer es pot descobrir el patrimoni cultural de Lloret en motiu del Dia Mundial del Guia Turístic

El diumenge 19 de febrer es pot descobrir el patrimoni cultural de Lloret en motiu del Dia Mundial del Guia Turístic

L’associació de Guies Turístics oficials promou la iniciativa amb el suport de l’Ajuntament de Lloret
16-02-2017


El 21 de febrer se celebra el Dia Mundial del Guia Turístic. Per a commemorar aquesta efemèride, l’Associació de Guies Turístics de Catalunya oferirà aquest diumenge 19 de febrer, visites guiades gratuïtes al centre històric de Lloret i a la casa indiana de Can Font.

La iniciativa sorgeix de l’Associació Professional de Guies Turístics que, d’acord amb l’Ajuntament, permetrà conèixer aquests espais de forma totalment gratuïta de la mà d’un guia professional.

Totes dues visites començaran a les 11.00 h del matí. La visita a la recent inaugurada casa indiana de Can Font que s’ha incorporat al MOLL (Museu Obert de Lloret), és el testimoni de com eren les cases indianes, que es van construir entre finals del segle XIX i principis del XX, principalment motivades pel retorn dels indians que havien fet fortuna a les Amèriques. Actualment és la única casa d’indians municipal de tot Catalunya que s’ha obert al públic. Construïda l’any 1878, ara fa dos anys, l’Ajuntament de Lloret va elaborar un projecte de rehabilitació de casa que va culminar el passat mes de novembre amb la inauguració i obertura al públic de la casa.

La visita guiada al centre històric de Lloret començarà també a les 11.00 h del matí. Començarà al Museu del Mar i conduirà als participants per Es Tint, el passeig Jacint Verdaguer, l’Ajuntament, l’església de Sant Romà, la pabordia i finalitzarà fent una visita exterior per Can Font i Can Cabañas.

L’activitat és gratuïta però es recomana reserva prèvia trucant al 972 36 44 54, dirigint-se al Museu del Mar o enviant un mail a patrimonicultural@lloret.cat