Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El dispositiu de prevenció a la zona de vianants es manté fins el 30 de setembre

El dispositiu de prevenció a la zona de vianants es manté fins el 30 de setembre

S'ha decidit a la reunió de seguiment realitzada avui
28-08-2017


L’alcalde de Lloret de Mar s’ha reunit amb l’equip de govern municipal i els cossos de seguretat i han acordat que es mantindran fins el 30 de setembre les següents mesures de seguretat:

  • Es manté el dispositiu de prevenció a la zona de vianants que inclou les següents mesures:

 - Els pilons automàtics de l'illa de vianants no baixaran en l’horari de tarda (15-17h). Només es deixarà passar vehicles autoritzats per l'agent de la central de comandament que estiguin degudament identificats.

- El piló automàtic de Sa Caleta només es baixarà després de les 11h per requeriment de veïns de les cases de la zona, pel càtering de l'hotel Rosamar Màxim i pel centre de busseig autoritzat a portar les bombones, amb la instrucció de comunicar quan surten.

- El piló automàtic de la Plaça de la Torre no baixarà després de les 12h. excepte per a veïns identificats, vehicles de turistes i repartidors que han de parar a l’exterior del passeig.

- Es mantenen els New Jerseys de formigó bloquejant l'accés del C/Sant Pere des del C/carrer Verge de Loreto i des del C/Oliva. Per als vehicles que vulguin entrar a l'illa de vianants en l'horari autoritzat ho hauran de fer des del carrer Torrentó. 

- Es mantenen New Jerseys en l'accés al passeig Manel Bernat, al passeig de terra de Jacint Verdaguer, a la Plaça de la Vila, a les voreres de l'av. Just Marlès i a la platja de Fenals per l'av. Amèrica.

 

  • S’aixeca la restricció de trànsit rodat a l’Avinguda Just Marlès i Passeig Marítim durant la nit.

 

 

 

arxivat sota: ,