Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El concurs de colles sardanistes inicia els actes de la Diada

El concurs de colles sardanistes inicia els actes de la Diada

Els actes començaran el proper diumenge 9 de setembre i acabaran el mateix dia de la Diada
08-09-2018


Des de principi de setmana l’Ajuntament de Lloret de Mar ha començat a repartir les senyeres per guarnir els balcons de les cases durant aquests dies. 

El proper diumenge 9 de setembre tindrà lloc el primer acte en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. Serà el 49è Concurs de Colles Sardanistes, a les 18 h de la tarda a la plaça Mn. Pere Torrent. Com a novetat, aquest any a les 21h de la nit actuarà la Cobla de Sons Essencials al passeig Manel Bernat. 

El dilluns 10, a 2/4 de 10 h de la nit hi haurà la sortida de la Marxa de Torxes. S’inicia a Es Gurugú (Dona Marinera) i anirà fins a la plaça de la Vila, on es farà la lectura del manifest. En els anys anteriors hi van participar al voltant de 200 persones.

Els dimarts dia 11 de setembre, Diada Nacional, els puntaires faran la 17a trobada al passeig Verdaguer des de les 10 del matí fins a la 1 del migdia.

A les 11 del matí, des del carrer de Sant Pere fins a la plaça de la Vila, hi haurà cercavila a càrrec de l’Associació de Gegants i Capgrossos.

Els actes més institucionals tindran lloc a partir de ¾ de 12 del migdia a la plaça de la Vila. Hi haurà un petit concert coral. Tot seguit, diverses associacions del municipi faran una ofrena per compondre una senyera floral. A les 12 del migdia, cant dels Segadors a càrrec de les corals lloretenques i del públic assistent. I per acabar, hi haurà un parlament de l’alcalde.