Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El Club Hoquei Lloret i Pep Cardona, màxims guardonats a la Festa de l’Esport de Lloret

El Club Hoquei Lloret i Pep Cardona, màxims guardonats a la Festa de l’Esport de Lloret

Aquest acte de reconeixement a les entitats esportives ja ha celebrat 45 edicions


El Teatre Municipal de Lloret es va omplir ahir per celebrar una nova edició de la Festa de l'Esport, que arribava enguany a la seva 45a edició.

 Unes 380 persones provinents de les diferents entitats esportives de Lloret es varen reunir per gaudir de la Festa de l’Esport, que es celebra anualment com un homenatge que l’Ajuntament de Lloret de Mar dedica a totes les entitats esportives, als clubs esportius i als esportistes que projecten el nom de Lloret en l’àmbit nacional i internacional. Per Joan Bernat, regidor d’esports “és un motiu de satisfacció, amb aquest acte reconeixem i premiem a 46 persones i clubs que porten amb orgull i dedicació el nom de Lloret”

Durant la nit es van lliurar els dos màxims guardons: el premi Llevant a la millor tasca esportiva i el premi al Forjador de l’Esport lloretenc.

El premi Llevant a la millor tasca esportiva es va lliurar al Club Hoquei Lloret. El club es va constituir l’any 1969. Amb el pas dels anys, es van formar equips en diferents categories. La temporada 1981-82 va arribar a 1ª divisió nacional, i quatre anys després a la divisió d’honor. A nivell internacional van jugar la final de la copa CERS l’any 2009. També va ser la primera entitat gironina en aquest esport en tenir equip femení.

El guardó del Forjador de l’Esport va ser per a Pep Cardona que va ser jugador del futbol base del CF Lloret fins el 1984, i del primer equip del 1984 al 1986 i del 1996 al 2000. El període d’entremig va jugar a diversos clubs de la comarca.  Ha estat jugador dels veterans, entrenador, coordinador, director esportiu i  va ser impulsor del torneig  Memorial Pomares.

Per l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat “Els nostres esportistes i clubs són els que fan grans Lloret com a Vila Esportiva” i ha afegit que “Lloret ja és una referència en l’àmbit esportiu nacional i internacional com demostren les xifres; més de 57.000 esportistes i acompanyants han passat pels nostres equipaments esportius durant el 2018 i s’han fet 400 esdeveniments de caire esportiu, entre estades i tornejos”