Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El CF Lloret de veterans, el FC Lloretenc i l’Atlètic-Masnou femení convoquen un partit amistós el proper diumenge

El CF Lloret de veterans, el FC Lloretenc i l’Atlètic-Masnou femení convoquen un partit amistós el proper diumenge

Serà a les Pistes d’Atletisme, a les 11.30 h
17-02-2017


Avui s’han reunit a l’Alcaldia les dues directives i representats dels FC Lloretenc i CF Lloret veterans, juntament amb l’alcalde i el regidor d’Esports, amb l’objectiu de posar fi a la polèmica i, en paraules del regidor d’Esports, “tornar a la normalitat esportiva local”.

S’ha acordat convocar un partit amistós que es disputarà el diumenge,  19 de febrer, a les 11.30 h, a les Pistes d’Atletisme, que serà mixt i comptarà també amb la presència de l’Atlètic-Masnou.

Per altra banda, el FC Lloretenc vol manifestar que va existir una mala planificació per part del seu club pel que fa a l’horari del partit i que eren coneixedors que l’horari de les 16 h pertanyia als veterans. I que, tal com detalla l’acta arbitral, els insults masclistes no es van produir per part dels jugadors de FC Lloret.

Per la seva banda el FC Lloret ja ha demanat disculpes per la situació viscuda.

Ambdós clubs lamenten la repercussió mediàtica negativa que han tingut els fets ja que no correspon a l’ambient esportiu de convivència positiva que hi ha a Lloret. Amb aquest partit de futbol volen exemplificar aquesta unitat i donar el tema per tancat.