Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / El 25 de febrer es celebra a Santa Cristina l’aplec dels Perdons

El 25 de febrer es celebra a Santa Cristina l’aplec dels Perdons

L’Obreria de Santa Cristina i el Xino-Xano organitzen aquest cap de setmana l’Aplec dels Perdons, on les quatre noves obreres prendran el relleu
22-02-2018


Laia Miranda, Mònica Palau, Anna Babio i Cristina Iborra seran les obreres d’enguany. La seva presentació tindrà lloc durant l’Aplec dels Perdons, que serà aquest diumenge al paratge de Santa Cristina.

L’aplec dels perdons s’inicia el dissabte 24 a les 20.30h amb el concert de cant coral a càrrec del Cor Harmonia a la parròquia de Lloret.

L’endemà, diumenge dia 25, al matí segueixen els actes. El primer és la sortida que es fa caminant a les 9h del matí. S’inicia a la plaça de la Vila per anar cap a l’Aplec. Es farà una parada als Jardins de Santa Clotilde per fer una visita i fer un tomb.

Una vegada arribats a Santa Cristina, activitats com la missa, l’audició de sardanes a càrrec de la Cobla Principal d’Olot o l’arrossada preparada pel Xino-Xano marcaran una diada molt especial.

És el mateix diumenge quan hi ha relleu d’obreres i les antigues deixen pas a les noves. Un dia molt important per al conjunt d’obreres, balladors, pera  tots els lloretencs i pera l’Obreria de Santa Cristina.