Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Durant el 2020 es varen lliurar 2.591 Carnets MOLL a la ciutadania de Lloret

Durant el 2020 es varen lliurar 2.591 Carnets MOLL a la ciutadania de Lloret

Aquest carnet permet entrar gratuïtament a diferents equipaments culturals del municipi
19-01-2021


L’Ajuntament de Lloret ha presentat les dades del carnet MOLL del 2020; una iniciativa es va llençar com a novetat l’any passat amb l’objectiu de facilitar l’accés a la ciutadania de Lloret al patrimoni cultural de la vila.

El carnet MOLL permet la entrada gratuïta al jaciment de Turó Rodó, Jaciment de Puig de Castellet, Museu del Mar, Can Saragossa, Jardins de Santa Clotilde, Castell de Sant Joan, Es Tint i Cementiri Modernista. Ara a més també permet gaudir de la recent estrena exposició “Lloret Zona Agrícola Km 0” ubicada a Can Saragossa.

El regidor de Patrimoni Cultural, Xavier Flores, explica que “en total hem lliurat 2.591 carnet MOLL durant el 2020, de les quals 887 s’han adquirit en format presencial i 1704 en format virtual, unes dades que donat el complicat context de pandèmia del 2020 són molt positives”. El regidor de Patrimoni Cultural també ha volgut remarcar que “sempre, però més ara amb els confinaments perimetrals que limiten la nostra mobilitat, és un bon moment per gaudir de tots aquests equipaments culturals que tenim a casa i que sovint no tenim temps de visitar o conèixer”.

Recentment la Xarxa Europea de Jardins Històrics, on els Jardins de Santa Clotilde estan inclosos, han estat declarats Itinerari Europeu pel Consell d’Europa.