Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Dues nenes de Lloret de Mar, finalistes del XV Concurs Internacional Digital Infantil d’Aqualia

Dues nenes de Lloret de Mar, finalistes del XV Concurs Internacional Digital Infantil d’Aqualia

Ilona Terekhova Corbella, de l’escola Pompeu Fabra, i Asha Palmero Barreto, de l’escola Àngels Alemany, han resultat ser unes dels 250 finalistes del certamen en l’edició d’aquest any en l’àmbit internacional
28-11-2017


La quinzena edició del Concurs Internacional Digital Infantil, organitzat per Aqualia, l’empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües de Lloret de Mar, ha rebut aquest any la participació  d’alumnes de 3r i 4t de primària d’escoles de l’Estat Espanyol, Portugal, Itàlia i la República Txeca. Entre tots els participants, l’empresa ha escollit les composicions de la Ilona Terekhova Corbella, de l’escola Pompeu Fabra, i de l’Asha Palmero Barreto, de l’escola Àngels Alemany, que han resultat finalistes.

La regidora d’Educació, Mònica Cunill, acompanyada del cap d’Unitat de Gestió de Girona/Barcelona, Manel Gómez Centeno, i de la cap de Servei d’Aqualia, Marta Ferré Font, han estat els encarregats de lliurar els premis a les finalistes: una càmera fotogràfica aquàtica. Cunill ha felicitat les nenes i ha agraït a tots els nens del municipi la seva participació en el concurs, ja que en aquesta edició la participació de les escoles de Lloret ha augmentat respecte a l’any anterior.

Per la seva banda, el delegat d’Aqualia a Girona ha explicat que amb el lema del certamen d’aquest any, “Missió Depuració”, es volia seguir difonent entre els més joves, de manera divertida, una de les fases més importants dins el cicle integral de l’aigua, la depuració i reutilització.

L’Ajuntament de Lloret i Aqualia han manifestat un cop més que seguiran desenvolupant iniciatives com aquesta que difonguin el sentit de responsabilitat, que el conjunt de la societat ha de desenvolupar respecte a l’ús de l’aigua, a través dels més joves.