Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Donació de sang al Teatre de Lloret i al Centre Cívic El Rieral

Donació de sang al Teatre de Lloret i al Centre Cívic El Rieral

El Banc de Sang fa una crida a la població lloretenca per aconseguir voluntaris per la donació de sang
14-04-2021


Jornada de donació de sang a Lloret els dies 15 i 16 d’abril. Avi dijous s0ha habilitat el Centre Cívic El Rieral i demà divendres 16 d’abril el Teatre de Lloret. El Banc de Sang anima a donar sang després de les vacances de Setmana Santa, perquè a causa del desconfinament comarcal a Catalunya ha baixat l’índex de donacions els últims dies. Afirmen que a causa de l’augment de circulació i mobilitat, les donacions de sang han decaigut, però els hospitals segueixen tenint la mateixa demanda i necessiten que la gent vagi a donar sang. 

A partir d’avui s’ha habilitat un espai al web donarsang.gencat.cat per veure en temps real, l’estat de les reserves de sang dels pròxims dies. D’aquesta manera, el donant pot apuntar-se els dies que és més necessari. 

A causa de la Covid-19, és necessari demanar cita prèvia per donar a qualsevol hospital de Catalunya, on es pot fer donacions de sang cada dia i també a les campanyes mòbils. D’aquesta manera es garanteixen les mesures de seguretat i s’eviten les acumulacions de voluntaris. 

Horari:

  • Centre Cívic El Rieral: Dijous 15 d’abril, de 16 a 21 h.
  • Teatre de Lloret: Divendres 16 d’abril, de 9.30 a 14 i de 15.30 a 19 h. 

Per venir a donar sang  reserva la teva llitera a través del web donarsang.gencat.cat De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques: 

Qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques:

  • Tenir entre 18 i 70 anys
  • Pesar 50 quilos o més
  • En cas de ser dona, no estar embarassada.
arxivat sota: , ,