Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Diumenge se celebra la 12ena Festa de les Flors a l’ermita de Les Alegries

Diumenge se celebra la 12ena Festa de les Flors a l’ermita de Les Alegries

L’entitat fa una crida als lloretencs perquè portin flors, rams i plantes perquè l’ermita quedi ben guarnida
11-05-2017


La Festa de les Flors de les Alegries arriba aquest diumenge 14 de maig a la dotzena edició amb un programa d’activitats al llarg de tot el dia. El més destacat és que, com cada any, es guarnirà el campanar i es demana als veïns que pugin flors i plantes de tot tipus per decorar l’ermita i el paratge. El president del veïnat de Les Alegries, Josep Carreras ha explicat que entre 9.00 h i 10.00 h del matí tindrà lloc la recollida de rams i plantes per l’exposició i el muntatge dels racons de l’ermita. L’exposició s’inaugurarà a les 10.00h. de fet, el Veïnat de Les Alegries fa una crida a les associacions i particulars perquè portin flors, rams i plantes fins a l’ermita a fi que quedi ben guarnida.

Josep Carreras, ha explicat que aquest any compten amb la col·laboració especial del Casal Municipal de la Gent Gran per decorar el campanar. A més, també es comptarà amb la col·laboració dels alumnes del batxillerat artístic de l’institut Coll i Rodés, que pintaran el mòdul del bar, a banda d’haver fet el cartell de la festa. 

Totes les persones que vulguin col·laborar amb un muntatge floral, poden portar-lo a l’ermita dissabte o el mateix diumenge a primera hora; i el podran tornar a recollir quan acabi la festa. Aquesta serà ja la dotzena edició de la Festa de les Flors, i segons Carreras, la valoració fins a dia d’avui és molt positiva.

La festa començarà a les 10.00 h del matí amb la inauguració de l’exposició floral. Tot seguit, la cobla del col·legi Santa Maria de Blanes oferirà una audició de sardanes i a la mitja part s’inauguraran les noves rajoles. Hi haurà també tallers i jocs infantils per a la mainada. Per la seva banda l’actor lloretenc de la companyia, Teatre de la Selva, Pere Box, oferirà un petit espectacle. La sessió matinal s’acabarà amb el soretig de 12 lots de productes de la terra i un aperitiu per a totohm ofert per l’Associació.

Una altra novetat de la dotzena edició és el dinar. Aquest any es muntaran taules i cadires i s’oferirà servei de bar i entrepans.

De cara a la tarda, hi haurà una nova audició de sardanes, aquest cop amb la cobla Foment del Montgrí, i tancarà la festa, ja a la tarda, el grup lloretenc Teoria del Qua i se sortejaran, de nou, 12 lots de productes de la terra.

Com en d’altres edicions, s’oferirà servei gratuït d’autocars amb l’empresa Sagalés.