Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Diferents serveis municipals de l’Ajuntament de Lloret col·laboraran amb la campanya de vacunació contra la grip

Diferents serveis municipals de l’Ajuntament de Lloret col·laboraran amb la campanya de vacunació contra la grip

L’Oficina Central de Turisme ofereix el reforç en atenció telefònica i presencial per concertar la cita prèvia, i la vacunació es farà al Punt d’Informació Juvenil (El Puntet)


L’Ajuntament de Lloret de Mar, a través de la regidoria de Salut Pública i a petició de la Corporació de Salut la Selva Maresme, ha activitat diferents serveis municipals per donar suport a la campanya de vacunació contra la grip que s’iniciarà el proper 15 d’octubre.

El personal de l’Oficina Central de Turisme, ubicada a l’avinguda de les Alegries, ha començat a donar suport al CAP amb la reserva de cita prèvia per a la vacunació. Aquesta reserva es pot fer de forma presencial o telefònicament al 972 36 57 88, del dilluns al dissabte en un horari de 10 a 17 h.

Pel que fa a la vacunació, l’Ajuntament ha ofert l’equipament del Punt d’Informació Juvenil (El Puntet) ubicat a l’avinguda de Vidreres, per dur-la a terme.

La regidora de Salut Pública, Jennifer Pérez, explica que “amb aquesta col·laboració municipal s’ajuda a descongestionar els Centres d’Atenció Primària”. En tot moment l’Ajuntament de Lloret mantindrà els estrictes protocols de seguretat marcats.

Per l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, “l’emergència sanitària de la COVID-19 fa necessari que hi hagi una optimització dels recursos. La descentralització de la campanya de la vacuna de la grip n’és un exemple  i cal la màxima implicació ciutadana per fer-ho possible”. I hi ha afegit que “cal agrair al personal de l’Ajuntament la seva col·laboració”.