Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Descobriu el castell de Sant Joan amb els ‘Pirates al Castell’

Descobriu el castell de Sant Joan amb els ‘Pirates al Castell’

Gaudiu del taller infantil que proposa Patrimoni Cultural durant aquesta Setmana Santa
28-03-2018Pirates al Castell- es farà els dies 24, 26, 27, 28, 29, 30 i 31 de març, a les 11 h. L’objectiu de l’activitat és aconseguir plantar la bandera pirata al castell de Sant Joan per tal que tots els participants, tant infants com adults, el puguin conquerir. Els nens hauran de superar diferents obstacles i proves des de baix el castell fins a la torre més alta. 

Un dels objectius principals és donar a conèixer el patrimoni de Lloret, mitjançant una activitat familiar divertida i entretinguda, que els nens aprenguin d’una manera lúdica.

Els dies 24 i 31 de març, l’activitat serà en català.

El 26,27,28,29 i 30 de març, l’activitat serà en castellà.

L’activitat és per a nens i nenes a partir de 6 anys. Tots els menors de 12 anys gaudiran de l’entrada gratuïta. Les places són limitades i els nens sempre han d’anar acompanyats d’un adult.

Per a fer la inscripció o obtenir més informació consulteu el web patrimoni.lloret.cat. També podeu adreçar-vos al Museu del Mar o trucar al telèfon 972 364 454.