Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Demà engega la temporada de teatre a Lloret, amb l’espectacle ‘Berto Romero. Sigue con nostros’ amb totes les entrades exhaurides

Demà engega la temporada de teatre a Lloret, amb l’espectacle ‘Berto Romero. Sigue con nostros’ amb totes les entrades exhaurides

Per al dissabte s’ha programat l’espectacle musical ‘Esperança Dinamita. Cançons de revista’ i per diumenge l’obra familiar ‘Màgia Júnior’


Demà, divendres 12 de febrer, a les 21 h el Teatre de Lloret engega la nova temporada d’hivern-primavera 2016, amb l’espectacle Berto Romero. Sigue con nosostros, que ja té les entrades exhaurides. Comencen així quatre mesos d’intensa programació teatral, abastant molts gèneres de les arts escèniques altament desitjats pels diferents públics, com són el teatre, l’òpera, la dansa, els espectacles infantils, etc., entre molts d’altres, segons ha destacat el regidor de Cultura, Albert Robert. 

Aquest mateix cap de setmana s’han programat dos espectacles més: el dissabte dia 13 de febrer serà el torn d’Esperança Dinamita. Cançons de revista, amb què la formació gironina Le Croupier reviu la màgia del Paral·lel de principis del segle XX.

Esperança Dinamita era el nom de guerra d’una explosiva vedette dels temps gloriosos del Paral·lel, abans de la Guerra Civil. Però el seu pas pel món de la revista, tot i que va ser sonat, va ser efímer, i no n’ha quedat la profunda marca deixada per d’altres artistes com Raquel Meller. Almenys, fins a data d’avui. L’espectacle es va presentar l’octubre de 2015 al festival Temporada Alta de Girona, després va fer temporada a El Molino i va ser també un dels espectacles estrella de la passada edició de FiraTàrrega. Un espectacle ple de grans èxits que es van popularitzar a principis del segle XX i que ara ha revisat i ha actualitzat la banda musical de Girona, Le Croupier, encapçalada per Carles Cors, i l’actriu Mont Plans. A més, el muntatge, compta amb la dramatúrgia de Josep Maria Miró, la direcció de Xavier Pujolràs i el suport documental del lloretenc Xavier Albertí.

De cara al diumenge 14 de febrer, la tarda serà per als més petits. A les 17.30 h s’ha programat l’espectacle Màgia Júnior, una aposta familiar en què la màgia i l’humor són el fil conductor. Per a molts nens, serà el primer contacte amb un espectacle original i divertit, del qual segur que en guardaran un bon record durant anys. Per a molts pares serà el primer espectacle en què gaudiran tant com els seus fills, en una inoblidable experiència familiar compartida.

Així doncs, quinze obres de capçalera, que sumen un total de vint-i-sis actes de companyies professionals i amateurs, de programació estable i de cicles ja consolidats a la ciutat com la Nit de la Cultura Lloretenca o la clausura de l’Aula Municipal de Teatre, entre d’altres, amb la participació de més de deu entitats de la població. 

Pel que fa a l’espectacle de Berto Romero, del divendres 12 de febrer (21.00h), veurem un  Berto que ha tornat. Ara és un pare responsable, un còmic respectat i està assolint la maduresa. A un pas d’arribar als quaranta, creu haver après algunes bones lliçons que vol compartir amb nosaltres. Ha superat els complexos i traumes que el van tenallar en el passat, i tot apunta que està desenvolupant-ne de nous. D’altra banda, segueix obstinat a cantar, ballar i a explicar la seva vida. I la dels altres.

Podeu consultar tota la informació de la temporada de teatre a: www.teatredelacostabravasud.cat