Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / David Tejero és el nou Síndic del Ciutadà de Lloret

David Tejero és el nou Síndic del Ciutadà de Lloret

Al Ple Municipal també es va agrair públicament la tasca desenvolupada per Joaquim Teixidor, que ha exercit el càrrec de Síndic durant 10 anys
29-11-2022


 

El Ple Municipal de Lloret va escollir ahir per unanimitat com a nou Síndic del Ciutadà a David Tejero que ha desenvolupat la seva trajectòria professional en diferents àmbits (planxista industrial, conductor, publicitat i xarxes socials i educatiu). Fins  l’octubre del 2022 treballava com a educador social en el CRAE Mas Sant Jordi exercint tasques de mediació, educació i formació. A nivell acadèmic es troba cursant el grau en Psicologia i és voluntari d’acció social mitjançant l’esport. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha destacat que s’ha valorat “un currículum laboral que mostra la seva capacitat d’adaptació i aprenentatge així com una personalitat resolutiva i optimista que aposta pel treball en equip”

Un total de 10 persones, 8 homes i 2 dones, han presentat la seva candidatura, una de les quals ha quedat exclosa per no complir amb els requisits de més de 10 anys de residència a Lloret. 

Durant el Ple Municipal també es va fer un agraïment públic a l’actual Síndic del Ciutadà, Joaquin Teixidor, que ha exercit aquest càrrec durant dos mandats. Va començar el 22 d’octubre del 2012. L’alcalde de Lloret ha destacat “la constància amb què ha fet seguiment de les peticions que li han arribat i el seu tarannà per arribar al consens”. El seu nomenament finalitza el proper 30 de novembre. 

La dedicació del Síndic del Ciutadà és de 10 hores setmanals d’atenció personalitzada als ciutadans i la indemnització és equivalent a la d’un regidor sense dedicació exclusiva o parcial, no portaveu.

arxivat sota: Política