Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Continuen les accions per la millora del camí de ronda al litoral de Lloret

Continuen les accions per la millora del camí de ronda al litoral de Lloret

13/01/2016- Lloret recupera el traçat original del tall Lloret-Montgoda
15-01-2016


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha finalitzat la instal•lació d’una malla de protecció al talús del tram entre Caleta d’en Trons i la urbanització la Montgoda on s’havia produït el desprendiment de blocs i la ruptura del mur de protecció. Aquestes actuacions han permès reobrir el traçat original del camí de ronda per aquesta zona.
A banda d’això al 2015 s’han realitzat diverses actuacions de reparació i millora en el camí de ronda del litoral, com la substitució de la barana de protecció del camí de ronda d’accés al monument de la Dona Marinera, la instal•lació d’una malla de protecció al túnel del camí de ronda del costat est de la platja de Fenals i l’arranjament d’un tram del camí en el sector de la urbanització La Tortuga.
El costos de les actuacions realitzades ha estat de 111.375,06€.
Actualment s’està treballant en la millora del tram d’accés al port de Canyelles des de la urbanització. Segons declaracions de Jordi Orobitg, regidor de platges,”Els camins de ronda són un dels nostres principals atractius turístics i és important garantir la seguretat en tots els seus trams invertint en el seu manteniment i embelliment”. També ha recordat que “el Pla Operatiu per a la reconversió turística de Lloret inclou la finalització i millora dels camins de ronda com una de les seves accions prioritàries i, per tant, aquesta mateixa setmana formalitzarem des de la regidoria de Medi Ambient, el col·laboració amb tots els departaments municipals, una candidatura als fons FEDER de la Unió Europea, entre quins objectius està l’obtenció de recursos per a finançar conjuntament la obertura de nous trams i l’adequació dels existents”