Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Comunicat conjunt de l'Ajuntament de Lloret de Mar i de l'Ajuntament de Cúllar

Comunicat conjunt de l'Ajuntament de Lloret de Mar i de l'Ajuntament de Cúllar

05-10-2017


L'Ajuntament de Lloret de Mar i l'Ajuntament de Cúllar manifesten que:

Els nostres municipis i els seus ciutadans estem orgullosos dels llaços de fraternitat i amistat que ens uneixen i ho estarem sempre; la nostra és la història de dos pobles germans que s'ha anat forjant per les moltes famílies que es van traslladar de Cúllar a Lloret i que sempre han mantingut aquesta relació de proximitat, d'afecte.

Esperem amb il·lusió i vivim amb festivitat els retrobaments que realitzem diverses vegades l'any, especialment amb motiu de la Festa de Moros i Cristians a Cúllar, a l'abril, i per les jornades de la Casa de Cúllar a Lloret en el marc de les festes de Sant Romà, al novembre. Són dies emotius, intensos, de retrobament entre famílies i amics. Aquest intercanvi cultural i social contribueix a l'enriquiment i la cohesió dels nostres pobles i n’és un gran exemple la gran activitat que es porta a terme des de la Casa de Cúllar a Lloret de Mar.

La nostra unió es basa en unes arrels comunes que han construït els mateixos ciutadans de Cúllar i de Lloret, uns llaços indestructibles que estan totalment allunyats de la qüestió de la identitat nacional. El nostre pilar, la nostra força, és aquesta unió i així vol continuar vivint-ho la nostra ciutadania.

El Ayuntamiento de Lloret de Mar y el Ayuntamiento de Cúllar manifiestan que:

Nuestros municipios y sus ciudadanos estamos orgullosos de los lazos de fraternidad y amistad que nos unen y lo estaremos siempre; la nuestra es la historia de dos pueblos hermanos que se ha ido forjado por las muchas familias que se trasladaron de Cúllar a Lloret y que siempre han mantenido esta relación de proximidad, de cariño.

Esperamos con ilusión y vivimos con festividad los reencuentros que realizamosa lo largo del año, especialmente con motivo de la Fiesta de Moros y Cristianos en Cúllar, en abril, y por las jornadas de la Casa de Cúllar en Lloret en el marco de las fiestas de Sant Romà, en noviembre. Son días emotivos, intensos, de reencuentro entre familias y amigos; este intercambio cultural y social contribuye al enriquecimiento y a la cohesión de nuestros pueblos y un gran ejemplo es la gran actividad que se lleva a cabo desde la Casa de Cúllar en Lloret de Mar.

Nuestra unión se basa en unas raíces comunes que han construido los propios ciudadanos de Cúllar y Lloret, unos lazos indestructibles y que están totalmente alejados de la cuestión de identidad nacional. Nuestro pilar, nuestra fuerza, es esta unión y quiere así quiere continuar viviéndola nuestra ciudadanía.

 Comunicat en pdf - Cat/Esp

arxivat sota: , ,