Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Comencen les inscripcions als cursos i activitats d’esports dels centres cívics i del Casal Municipal de la Gent Gran de Lloret de Mar

Comencen les inscripcions als cursos i activitats d’esports dels centres cívics i del Casal Municipal de la Gent Gran de Lloret de Mar

La principal novetat d’aquest any és la possibilitat d’inscripció en línia
31-08-2018


El proper dilluns 3 de setembre, s’inicien les inscripcions als cursos i activitats que s’han programat fer en els equipaments esportius, en els centres cívics i en el Casal Municipal de la Gent Gran de l’Ajuntament de Lloret de Mar, enguany amb la novetat de la modalitat en línia. 

Fent aquest pas, l’Ajuntament de Lloret vol per una banda facilitar la realització de les inscripcions sense desplaçar-se, des de casa o d’un terminal amb accés a Internet; i per l’altra, propiciar el model d’administració pública basat en l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació, que ha de permetre oferir serveis i tràmits d’una manera més ràpida, simple i eficient. 

És per aquest motiu que, en totes les tres tipologies de cursos i activitats, es comencen les inscripcions amb la modalitat en línia del 3 al 16 de setembre, destinant-hi el 80% de les places.La resta d’inscripcions es podran fer presencialment a l’OIAC, a partir del 17 de setembre. 

Tota la informació i la formalització de les inscripcions es pot fer al portal de www.lloret.cat. Per fer-ho cal disposar d’un certificat digital, com l’idCat, el VALid, el DNI electrònic o de la Fàbrica de la Moneda y Timbre. 

L’oferta de cursos per aquest període 2018-2019 ha augmentat, presenta una major varietat i dona cobertura a les necessitats i preferències dels usuaris i usuàries d’aquests equipaments municipals.