Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Comença la votació dels Pressupostos Participats de Lloret de Mar

Comença la votació dels Pressupostos Participats de Lloret de Mar

Fins al 15 de juny es podrà votar una de les propostes tant presencialment com en línia
31-05-2018


De l’1 al 15 de juny, es podrà votar en línia o presencialment a l’ajuntament i al centre cívic del Rieral.

Amb aquesta tercera edició dels Pressupostos Participats, l’Ajuntament de Lloret de Mar porta a terme un procés participatiu innovador vinculat al pressupost municipal, mitjançant el qual la ciutadania proposa i decideix a què destinar una part de la partida d’inversió.

Enguany, les propostes que s’han formulat han estat dirigides a propiciar la reflexió i el debat sobre un projecte per a tot el municipi, i per tant amb impacte al conjunt de Lloret de Mar. Amb tot, es vol promoure la implicació de la ciutadania en els afers públics i afavorir la inclusió i la cohesió social, fent una aposta vinculada a la transparència, la participació i la col·laboració entre el consistori i la ciutadania.

Després de recollir 95 propostes durant el mes de març, es va avaluar la seva viabilitat tècnica i econòmica i, seguidament, se’n van prioritzar 10, que són les que aniran a votació de l’1 al 15 de juny. Jaume Dulsat, alcalde de Lloret ha explicat: “valorem positivament totes les propostes presentades i que els pressupostos participats han estat i són una des grans apostes de govern , i per això, un cop més, volem fer una crida a la participació ”.

La  votació  es  pot  fer  en  línia,  des  de   l’ordinador,   mòbil   o   tauleta. També es pot votar presencialment, a l’ajuntament de 10 a 14 h, i al centre cívic del Rieral de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, a ambdós llocs de dilluns a divendres.

Podran votar els Pressupostos totes les persones majors de 16 anys empadronades a Lloret de Mar, així com les persones no empadronades amb I.B.I. residencial i familiars vinculats que, prèviament, s’hagin registrat en el Registre de no empadronats amb un I.B.I. residencial.

En el cas que el projecte guanyador no esgoti la partida de 500.000€, es portaran a terme les propostes que per ordre hagin estat més votades (i per import es puguin dur a terme), fins a esgotar la partida de 500.000€.

Per a més informació sobre l’exposició, podeu consultar aquest enllaç: https://www.lloret.cat/seccions/pressupostos‐participats/pressupostos‐participats‐2018/projectes‐per‐votar‐2018

arxivat sota: ,