Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Comença la cinquena edició de Lloret Outdoor Summer Festival

Comença la cinquena edició de Lloret Outdoor Summer Festival

El programa inclou visites guiades, concerts, cinema, espectacles de teatre al carrer i tallers familiars, que es faran a Lloret de Mar durant els mesos de juliol, agost i setembre
07-07-2021


Lloret de Mar ha posat en marxa, aquest mes de juliol, la cinquena edició del Lloret Outdoor Summer Festival amb un programa que inclou diverses propostes culturals, que tindran lloc a la vila durant els mesos de juliol, agost i setembre. Enguany, el programa és d’allò més variat, amb una trentena d’activitats diferents que inclouen visites guiades, concerts, actuacions de teatre i circ al carrer, cinema a la fresca i tallers familiars.

Pel que fa a les visites guiades, hi ha diferents propostes, entre les quals destaca com a novetat la visita Nabí, que es fa als Jardins de Santa Clotilde durant la qual es llegeixen cants del poema d’aquest títol, obra mestra de Josep Carner, acompanyats de la música d’un clarinet i un violí. Es manté la visita guiada de la Ruta Indiana en diferents idiomes, que permet conèixer el llegat indià de Lloret de Mar i visitar la casa indiana de Can Font. També es recuperen altres visites com són L’últim daiquiri, una visita teatralitzada al Museu del Mar que reprodueix un diàleg imaginari entre el lloretenc Constantí Ribalaigua i l’escriptor Ernest Hemingway al bar Floridita de l’Havana; la visita guiada amb acompanyament musical al Cementiri Modernista titulada L’herència de les Amèriques i la visita guiada amb havaneres als Jardins de Santa Clotilde.

A la Biblioteca Municipal s’hi han programat set activitats, pensades tant per a adults com per a infants, amb concerts musicals i diverses activitats familiars com són un taller d’estels, una tarda de bombolles de sabó i un taller per a fer cistells.

També es podrà gaudir de diferents espectacles de teatre i dansa al carrer en diferents punts de la vila amb les propostes de circ a l’aire lliure Áureo i Hotel Iocandi, la peça de teatre còmic A la fresca i l’espectacle de teatre i música Full House.

Novament s’inclouen sota el paraigua del Lloret Outdoor Summer Festival altres cicles específics que tindran lloc durant l’estiu. Per una banda trobem la segona edició del cicle Estiueja, que organitza el Teatre de Lloret, amb cinc actuacions d’artistes com la Beth, l’Elena Gadel o en Peyu, entre d’altres; els quatre concerts del Clon Festival amb els tributs a Jarabe de Palo, la dècada dels 80, Lady Gaga i AC/DC, i les tres actuacions musicals del Fenals de Música, que es faran al mes d’agost amb Hannah James, QBlues 3 i Club de las Muñecas.

Jornades de portes obertes al patrimoni cultural de Lloret durant la festivitat de Santa Cristina, la projecció de diferents pel·lícules a la fresca, els festivals Lloret Drone Festival o el SOM de Mar i la celebració del Dia Mundial del Turisme completen el programa de 2021 del Lloret Outdoor Summer Festival. 

Donat el context actual, i tal com ja es va fer en l’edició de 2020, tots els espectacles compten amb un dispositiu especial d’aforament limitat, distàncies de seguretat i diverses recomanacions per a tots els assistents.

En paraules de Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar: “Aquesta temporada presentem un programa del Lloret Outdoor Summer Festival ple de propostes a l’aire lliure amb la idea que ja vam posar en marxa l’any passat de seguir apostant i potenciant la cultura segura. És un programa transversal, treballat i coordinat entre diferents departaments de l’Ajuntament de Lloret per tal de poder oferir als nostres ciutadans i també als visitants que rebrem aquest estiu diferents propostes molt variades i de valor que esperem que siguin molt ben rebudes”.

Tot el programa del Lloret Outdoor Summer Festival es pot consultar en el web de Lloret Turisme: www.lloretdemar.org.