Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Comença el cicle "El Racó dels Contes" a la Biblioteca de Lloret

Comença el cicle "El Racó dels Contes" a la Biblioteca de Lloret

La primera sessió és aquest dissabte 6 d’octubre i s’han programat un total de dotze sessions


La Biblioteca de Lloret torna a oferir una sessió del cicle de contes infantils El Racó dels Contes, a partir del proper dissabte 6 d’octubre.

Durant aquest trimestre s’han programat dotze sessions, del 6 d’octubre al 22 de desembre amb l’objectiu d’explicar contes als més petits.

La primera sessió és aquest dissabte 6 d’octubre amb Bongo. Petita història d’un ximpanzé. En aquest cas s’explicarà el conte i després s’ha programat un taller. Continuaran el dissabte 20 d’octubre amb Gimnàstica, fantàstica, elàstica, a càrrec de Dolors Arqué i el dissabte 27 d’octubre serà el torn de Rubén Martínez amb El Encantador de Cuentos. El mes d’octubre es tancarà amb una sessió el dimecres dia 31 programada a les 18.30 h de la tarda on Joan Boher explicarà, Una castanyada de por!

El dissabte 3 de novembre s’ha programat Cuentos de otoño amb La Minúscula i el dia 10 Contes dibuixats: ser nena a càrrec de Pepa Contes i Ester Jaume. El dissabte 17 de novembre, amb motiu de la Festa Major de Sant Romà, Alquímia Musical presentarà Sons de l’univers i el dissabte 24 de novembre Olga Cercós explicarà el conte titulat, Cerco Circus. Durant el mes de novembre també s’ha programat una sessió el divendres dia 23 a la tarda (18.00 h) a càrrec de l’acadèmia CELL que oferiran el conte titulat, La volta al món.

Finalment el mes de desembre s’han programat tres sessions. L’escola d’anglès Kids&Us oferirà el dissabte 1 de desembre, Saving Christmas. El dissabte 15 de desembre Mhelena explicarà Cuando llega el invierno, fuego ardiente y un cuento! I la darrera sessió de la temporada serà el dissabte 22 de desembre quan s’ha programat És Nadal, fum, fum, fum…fumera! a càrrec de Bel Contes.

Totes les sessions són gratuïtes i tindran lloc els dissabtes a les 11.30 h del matí a la sala infantil de la Biblioteca de Lloret, excepte les que es programen entre setmana que es fan a la tarda.