Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Comença el càsting de la sarsuela La Bella Dolores que es representarà al Teatre de Lloret

Comença el càsting de la sarsuela La Bella Dolores que es representarà al Teatre de Lloret

Una seixantena de persones, majoritàriament de Lloret, han sol·licitat participar-hi
21-02-2018


Des d’ahir s’estan duent a terme les entrevistes a les prop de seixanta persones que han sol·licitat participar a la sarsuela lloretenca La Bella Dolores. La majoria de persones que ho han sol·licitat són de Lloret de Mar.

El càsting es portarà a terme entre avui i divendres. El director artístic del projecte,  Martí Peraferrer, ha avançat que tenen preferència les persones que van aparèixer a l’última representació de la sarsuela, quan va ser dirigida per Josep Bernat i Xavier Albertí. La intenció, ha afegit Peraferrer, és que tots els actors siguin lloretencs, perquè la voluntat del Consistori és fer un projecte de cohesió de poble.

En aquesta ocasió, el director musical serà Joan Casas, que és qui està al capdavant de la coral Ars Nova Lloret. Entre ell i Martí Peraferrer volen oferir una versió actual del clàssic.

La Bella Dolores és una sarsuela amb llibret de Joan Baptista Bernat i Esteve Fàbregas, i musicada per Melcior Montero. La sarsuela és una estampa vuitcentista de la marina mercant de Lloret de Mar, que es va estrenar l’any 1944. Després de prop de 20 anys de la seva última posada en escena, s’ha començat a treballar per poder estrenar l’obra la propera tardor. A més, es preveu fer-ne un tastet al juny, coincidint amb la Fira dels Americanos.

 

 

 

 

arxivat sota: Actualitat, Associacions, Teatre