Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Cinema d’Estiu tots els dimecres a Lloret de Mar

Cinema d’Estiu tots els dimecres a Lloret de Mar

07-07-2020


Els canvis que s’han produït arran del COVID19, ha fet que l’Ajuntament de Lloret de Mar aposti per espectacles en petit format i itinerants. El tret de sortida el dona el projecte Cinema d’Estiu. 

Aquest cicle gratuït es durà a terme tots els dimecres de juliol i agost a les 22h de la nit. Un cicle de cinema familiar que recorrerà part de la població de Lloret de Mar,  convertint vuit espais a l’aire lliure en sales de cinema. Obre aquest cicle la projecció de Coco, una pel·lícula per a tots els públics que tindrà lloc a la Plaça Germinal Ros (Teatre Municipal). La segueixen el mes de juliol Green Book a l’Ermita de les Alegries, Campeones a la Font de Kaikuta i Rocketman a l’Erol.

El cicle continuarà els dies 5, 12, 19 i 26 d’agost amb les pel·lícules Gran Showman al barri de Can Carbó, Yestarday a Fenals, Spiderman: un nuevo universo a la Plaça de las Regiones i Estiu 1993 a Sa Caleta.

El regidor de cultura i tradicions, Cristian Fernandez, remarca que “degut a la cancel·lació de diferents esdeveniments, com poden ser les Festes de Barri, s’inicia aquest cicle que recorrerà localitats emblemàtiques i màgiques de la població”.  

Les projeccions de Cinema d’estiu tindran un aforament limitat com indiquen les autoritats sanitàries en relació als protocols de seguretat de prevenció de la COVID19. A més, per accedir als espectacles i concerts serà obligatori l’ús de mascareta i respectar totes les normes de seguretat. Aquestes mesures preventives s’estan difonent a través dels canals institucionals, Nova Ràdio Lloret i estaran visibles l’entrada de les projeccions.