Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Celebrat el plenari de l’Ajuntament dels Infants on s’han presentat propostes per redissenyar l’espai de sorra del costat de l’escola Pere Torrent

Celebrat el plenari de l’Ajuntament dels Infants on s’han presentat propostes per redissenyar l’espai de sorra del costat de l’escola Pere Torrent

Degut al context de pandèmia es va celebrar de manera telemàtica amb tot l’alumnat de 6è de primària de les escoles de Lloret
18-05-2021


L’Ajuntament dels Infants de Lloret va celebrar ahir la seva sessió plenària de manera telemàtica amb tot l’alumnat de 6è de primària de les escoles de Lloret, un total de 392 alumnes.

Aquest projecte es va iniciar el curs passat, quan aquests infants estaven cursant 5è de primària, però la pandèmia de la COVID-19 va provocar que el projecte s’aturés. En paraules de la regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres: “Aquest curs 2020-2021 hem volgut tornar a endegar el projecte amb els mateixos infants i adaptant-nos a la nova situació. És per aquest motiu que les trobades de preparació s’han dut a terme de forma virtual”.

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez detalla que “El projecte d’enguany era el redisseny de l’espai de sorra del costat de l’escola Pere Torrent, va ser un encàrrec de l’equip de govern i hem demanat als alumnes propostes per tal de redissenyar aquest espai”.

Ahir al plenari, presidit per l’alcalde, el regidor d’Educació i per la regidora de Participació Ciutadana, els representants de l’Ajuntament dels Infants van presentar les propostes que han estat treballant amb les seves classes. Els representants varen exposar totes les seves reflexions: la importància de col·locar-hi fonts amb sortidor, de senyalitzar les edats a les quals van dirigits  els jocs infantils, de crear un espai adaptat a totes les edats i a infants amb diversitats funcionals, de crear espais d’ombra de manera natural i la necessitat d’instal·lar-hi aparcabicis.

Amb totes les reflexions exposades van poder mostrar diferents propostes sobre plànol on es presentaven opcions per a la modificació d’aquest terreny.

Segons l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, “Estem molt agraïts per la feina duta a terme pels alumnes i  per la participació dels infants a l’hora de fer canvis al municipi” i hi ha afegit que “que amb totes les reflexions del plenari ha quedat palesa la seva implicació i que tenen molt a aportar per la millora de Lloret de Mar.