Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Cavalcada de Reis 2018 a Lloret

Cavalcada de Reis 2018 a Lloret

La cavalcada començarà amb la rebuda de Ses Majestats i la projecció d’un mapping de Nadal a la plaça de la Vila
04-01-2018


Lloret es prepara per a la Cavalcada de Reis que el proper divendres 5 de gener recorrerà els carrers del municipi. Ses Majestats arribaran a la platja de Lloret aquest any a les 18.00 h de la tarda, acompanyats del seu tradicional seguici de carrosses i carters reials preparats per a recollir les últimes cartes de desitjos abans de la nit més màgica de l’any.

Posteriorment l’atenció es traslladarà a la plaça de la Vila on Melcior, Gaspar i Baltasar seran rebuts  per part de les autoritats, que els lliuraran el pa i la sal com a símbol d’acolliment i hospitalitat. Posteriorment es projectarà a la façana de l’Ajuntament un gran mapping de Nadal. S’ha previst que, per segon any consecutiu, la façana de la Casa de la Vila, es converteixi en una gran pantalla on es projectarà el videomapping. El regidor de Cultura i Festes, Albert Robert, ha avançat que es projectaran imatges relacionades amb la vila.

Un cop acabi la perojecció, els Reis saludaran els més petits des del balcó de l’Ajuntament i tot seguit es donarà inici a la cavalcada de Reis.  El recorregut serà l’habitual: se sortirà de l’Ajuntament i s’anirà pel passeig Agustí Font fins a l’avinguda Just Marlès, que es pujarà fins arribar a la rotonda; després es recorrerà un trosset de l’avinguda del Rieral per girar al carrer Mestres i arribar fins al pavelló municipal, on els Tres Reis rebran tots els nens i nenes i agafaran les seves cartes.