Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Carmelo Gomez, Jordi Boixaderas i Jordi Bosch, Àurea Màrquez, Georgina Latre, Clara Peya, Quimet Pla o El Sevilla, alguns noms propis de la nova cartellera del Teatre de Lloret

Carmelo Gomez, Jordi Boixaderas i Jordi Bosch, Àurea Màrquez, Georgina Latre, Clara Peya, Quimet Pla o El Sevilla, alguns noms propis de la nova cartellera del Teatre de Lloret

El 29 de gener comença la temporada teatral a Lloret i s’allarga fins al 10 de juny amb l’objectiu de retrobar de nou el públic al teatre
13-01-2022


Amb l’objectiu de recuperar el públic perdut durant la pandèmia i mostrar que la cultura és segura, el Teatre de Lloret estrena temporada el 29 de gener amb una vintena de noves propostes que inclouen noms destacats de l’escena teatral com Carmelo Gómez, Jordi Boixaderas i Jordi Bosch, Àurea Màrquez, Georgina Latre, Clara Peya, Quimet Pla o El Sevilla, entre d’altres. 

Sota el lema ’10 anys de cultura en moviment’, el Teatre de Lloret vol interpel·lar directament la ciutadania i explicar-los que les arts en viu passen també per Lloret, segons ha dit la directora del Teatre, Amaranta Gibert. I ha afegit que aquestes arts no tenen sentit sense el públic. 

La programació inclou més d’una vintena de propostes de diferents llenguatges artístics: teatre, poesia, música, dansa, clown, humor, teatre familiar… Volem que tothom trobi un espectacle que sigui per a ell, per al seu gust, ha dit el regidor del Teatre, Albert Robert. Totes elles de gran qualitat, ha subratllat Robert. 

La programació es presenta a través de diferents àmbits o línies que han de permetre a l’espectador facilitar la tria i que coincideix amb les diferents propostes d’abonaments: Teatre Jove, Prèmium, Teiatru del Buenu, Per Riure, Familiar i Lloret Espai Off. 

La programació del Teatre de Lloret es complementa amb una oferta d’espectacles a càrrec de companyies de teatre o entitats locals. 

Presentacions personalitzades

La principal novetat de la temporada és que es faran presentacions personalitzades. Si un grup de persones, un mínim de 5, volen conèixer de primera mà la programació teatral de Lloret, poden demanar una presentació personalitzada al Teatre a través del c/e teatredelloret@lloret.cat i es convocarà per xarxes una trobada i a l’hora convinguda podran conèixer tota la programació. 

Reprogramacions

Seguint en la mateixa línia que en temporada anteriors des que va esclatar la pandèmia de la covid-19, el Teatre de Lloret no anul·la cap espectacle que hagi contractat, sinó que, en cas d’haver-se de suspendre per un positiu de covid a la companyia o per tancament de l’equipament, es busca una nova data per fer la funció. El regidor Albert Robert ho ressalta: Aquesta ha estat la nostra política en aquests darrers anys. Sabem que la cultura no ho té fàcil i dins de la nostres possibilitats ens hem volgut posar al costat de totes les companyies. Per això, tots els espectacles contractats que s’han hagut de suspendre els hem reprogramat en una nova data. 

Així, seguint aquesta línia, el cap de setmana del 21 i 22 de gener es podrà veure a Lloret:

  • La noia de la foto i altres històries, un espectacle a càrrec dels alumnes de l’Aula Municipal de Teatre que es va haver de suspendre el mes d’octubre passat.
  • Classe, de la companyia Sixto Paz, que es va haver de suspendre el mes de desembre. 

I el 29 d’abril és la nova data per poder veure a Lloret Suite Toc n.6 de Les Impuxibles, amb Clara Peya, suspesa el mes de novembre. 

Podeu descarregar-vos la programació en aquest enllaç: www.teatredelloret.cat.

arxivat sota: , ,