Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Canvi de butaques al Teatre de Lloret

Canvi de butaques al Teatre de Lloret

Els treballs van començar la setmana passada i permetran augmentar l’aforament del teatre de 370 localitats a 400
23-06-2020


El Teatre de Lloret tindrà butaques noves. La setmana passada van començar els treballs per substituir totes les butaques de la part de baix, entre l’escenari i la mampara que divideix la zona de públic. Aquesta feina durarà un parell de setmanes i té un cost de 36.663,00 €, IVA inclòs. 

La intenció de l’Ajuntament de Lloret és  canviar-les totes més endavant. I és que el regidor del Teatre, Albert Robert, argumenta que: El canvi és necessari perquè les que es van col·locar fa nou anys, quan es va inaugurar l’equipament, són incòmodes”. 

El canvi de butaques també ha permès augmentar l’aforament del recinte, ja que s’ha passat de 370 localitats a 400. El teatre es divideix en dos trams i el canvi de butaques s’ha fet a la part baixa. En aquest espai fins ara hi havia 187 localitats i ara n’hi ha 217: s’ha posat a peu pla una fila zero amb 22 butaques més i entre la fila 1 i la 8 s’ha instal·lat una butaca més per fila,et que suposa poder disposar de 30 localitats més que se sumen a les 187 ja existents. 

A banda de ser més còmodes, les noves butaques són de tonalitats diferents per oferir una altra imatge de la sala. La intenció de l’Ajuntament era fer el canvi a l’abril, però el confinament ha obligat a posposar-lo fins ara. 

Els treballs de desmuntatge i substitució de seients de la meitat de la platea del Teatre de Lloret van començar la setmana passada i els treballs han d’estar enllestits a principis del mes de juliol. Segons Robert: Es busca que tot el teatre municipal torni a estar a punt per entrar en funcionament quan s’acabin les restriccions per la covid-19 i el canvi de butaques és essencial per tal de millorar-ne la comoditat. Afegeix el regidor que: “Per a nosaltres el canvi de butaques és una prioritat per tal de permetre que els espectadors del teatre puguin gaudir amb comoditat de les representacions així com també pels congressos i esdeveniments que s’hi porten a terme al llarg de l’any, ja que el teatre de Lloret és un equipament cultural de referència amb molta afluència de públic

El canvi de butaques s’ha adjudicat a l’empresa Ezcarray que ha ofert set anys de garantia per aquestes noves butaques.

arxivat sota: Actualitat, Teatre