Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / AutoHorror Experience paralitza la seva edició per aquest estiu

AutoHorror Experience paralitza la seva edició per aquest estiu

L’organització s’ha vist obligada a prendre aquesta decisió degut a diferents motius derivats de la Covid-19


Horror Box i Focus Experience, promotors d’AutoHorror Experience han decidit paralitzar la primera edició que havia de tenir lloc al pàrquing del parc aquàtic Water World de Lloret de Mar durant els mesos d’estiu. 

La situació actual deguda a la pandèmia mundial ha dificultat la interlocució amb les distribuïdores de diferents països durant els últims 2 mesos per tal d’adaptar els drets de les pel·lícules al format de l’acte. Això, sumat a la poca demanada i als elevats costos d’infraestructures, suposa oferir un espectacle que segons els seus promotors: “en aquestes condicions no oferia les característiques d’un producte que estigués al nivell que el nostre públic espera de nosaltres. Volem sorprendre amb una experiència de primer nivell y qualitat tant tècnicament com artísticament que, a dia d’avui, no podem garantir degut a la situació que estem vivint. És per això que preferim posar-ho en “Standby” fins que podem oferir-lo al 100% tal i com esperen els clients de totes les nostres experiències-” 

L’organització agraeix a tots els usuaris que han mostrat el seu recolzament i han confiat en el projecte. El departament d’entrades ja ha començat a tramitar les corresponents devolucions i reemborsaments.